Yılmaz: Spor ve sporcunun her zaman yanındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: Spor ve sporcunun her zaman yanındayız
Abone ol
Şehitkâmil Belediyespor’un milli sporcularından Beren Kalyoncu ve Sevilay Öztürk bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Kalyoncu, Candidate Master (WCM) ünvanını alarak büyük bir başarıya imza atarken, Öztürk de Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda 50 metre kelebek disiplininde bronz madalya kazandı. İki sporcuyu da belediyede ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyespor milli sporcularından Beren Kalyoncu ve Sevilay Öztürk satranç ve yüzmede önemli bir başarıya imza attı. Başarılarını Şehitkamil Belediye BaşkanI Umut Yılmaz’la paylaşan genç sporcular, yeni hedeflere doğru yelken açtılar.

BEREN, WCM ÜNVANINI ALDI

Satranç branşından Gaziantep ve Türkiye’nin yüz akı olan Beren Kalyoncu, başarılarına bir yenisini daha  ekledi. Şehitkamil Belediyespor satranç branşındaki milli takım sporcularından Kalyoncu, katıldığı şampiyonalardan Candidate Master (WCM) ünvanını alarak büyük bir başarıya imza attı. Spor kariyerine usta aday olarak devam edecek Kalyoncu’nun hedefi ise uluslararası olimpiyatlarda milli takımını temsil ederek ünvanını büyük ustaya taşımak.

SEVİLAY’DAN TARİHİ BAŞARI

Şehitkamil Belediyesi tesislerinde olimpiyatlara ve turnuvalara hazırlanan milli sporcumuz Sevilay Öztürk de Paris Paralimpik Oyunları’ndan madalya ile döndü. 2020 yılında Tokyo Paralimpik Oyunları’nda 50 metre sırtüstü disiplininde de bronz madalya kazanan Öztürk, bu yıl da Paris’te 50 metre kelebek disiplininde bronz madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR

Şehitkamil’e büyük bir gurur yaşatan iki sporcu başarılarını Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz’la paylaştı. Her iki sporcunun başarısından büyük gurur duyduğunu ifade eden Yılmaz, “Böyle başarılar göğsümüzü kabartıyor. İnanıyorum ki Beren ve Sevilay’ın bu başarısı birçok çocuğumuza, gencimizi de örnek olacak. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak Beren ve Sevilay’ın hedeflerine giden yolda her zaman yanlarında olacağız. Daha büyük başarılara imza atacaklarından hiç şüphem yok” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazeteciler Samanlı Mahallesinde BuluştuÖnceki Haber

Gazeteciler Samanlı Mahallesinde Buluştu

Gaziantep Çiçek: En Popüler 5 Çiçek ve AnlamlarıSonraki Haber

Gaziantep Çiçek: En Popüler 5 Çiçek ve A...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı