Yılmaz: "Ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: "Ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz"
Abone ol
 Gaziantep’te şehit aileleri ve gaziler, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada, ailelere konut yardımı sağlayacak baklava projesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kentte yaşayan şehit aileleri ve gazileri makamında ağırladı. Şehitlerin emanetleri olarak her zaman toplumun baş tacı olan aileler, Başkan Yılmaz’a hem projeden dolayı hem de kendilerine gösterilen ilgi ve hassasiyet için teşekkür etti.
Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler
Baklava projesinin sadece bir sosyal yardım çalışması olmadığını, aynı zamanda şehit ve gazi ailelerine destek olmayı amaçlayan bir gönül köprüsü olduğunu belirten aileler, bu tür çalışmaların kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti. Projenin hem manevi hem de sosyal açıdan önemli bir karşılık bulduğunu vurgulayan aileler, Şehitkamil Belediyesi’nin bu yaklaşımını takdirle karşıladıklarını dile getirdi.
"Her zaman yanınızdayım"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz ise, şehit ailelerinin her zaman öncelikleri olduğunu belirtti. Yılmaz, "Bizler ne yaparsak yapalım, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını ödeyemeyiz. Onların bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin yanında olmak, bizim en büyük sorumluluğumuzdur. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
"Şehit ve gazilerimize minnettarız"
Şehit ailelerine yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Yılmaz, belediye olarak sadece fiziksel hizmetlerle değil, sosyal projelerle de vatandaşların hayatına dokunmayı amaçladıklarını vurguladı. Yılmaz, "Bu proje, şehit ailelerimiz ve gazilerimize nasıl destek oluruz arayışının bir sonucudur. Bizler, sizlere minnettarız. Bu vatan uğruna can verdiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın el üstünde tuttuğu insanlarsınız. Bu memlekette bayrağı dik tuttunuz, toprağınıza sahip çıktınız. Biz de imkanlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te mukaddes emanetler sergisi açıldıÖnceki Haber

Gaziantep’te mukaddes emanetler sergisi...

Gaziantep’te 2,9 milyon TL’lik dolandırıcılık şüphelisi 4 şahıs tutuklandıSonraki Haber

Gaziantep’te 2,9 milyon TL’lik dolandırı...

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi