Yeni Dünya Vakfından Miting Gibi Açılış!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Dünya Vakfından Miting Gibi Açılış!
Abone ol
Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi merkez hizmet binası düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı.  Şube, daha kapsamlı bir şekilde vakıf işlerini yürütmeye yeni hizmet binasında da devam edecek.

1996 yılında prof. Dr. Necmettin Erbakan' ın "yeni bir dünya, adil bir dünya"  söyleminden esinlenerek İstanbul merkezli olarak kurulan Yeni Dünya Vakfı, Türkiye’nin 32 ilinde bulunan şubesi ile hizmet verirken, birçok il ve ilçede ise temsiliği bulunuyor. Gaziantep’te uzun yıllar faaliyetlerini sürdüren Yeni Dünya Vakfı, maarif kavşağında, eski sanayi odasının yerinde 784 m2 modern hizmet binası ile artık daha fazla öğrenciye hizmet edecek ve vakfın diğer faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde sürdürecek. 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ VARDI

Gaziantep Şube başkanlığını Dr. Kemal Ürkmez’in yürüttüğü Yeni Dünya Vakfı yeni hizmet binasına kavuştu. Açılış programına Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Gaziantep Valisi Kemal Çeber,   Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN,  Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Sakarya önceki dönem Milletvekili ve Vakıf mütevelli heyet üyesi Recep Yıldırım, AK parti Gaziantep İl Başkanı Fatih M. Fedaioğlu, Akparti kadın kollları il başkanı Feray Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Şehmus Demir, Memursen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet GÖK, Gaziantep il tarım ve orman müdürü Mehmet Karayılan, MÜSİAD Gaziantep şube başkanı Yahya Serkan Emre, Memur-sen Gaziantep il Temsilcisi Müslüm Göral, sağlık-sen GAÜN Şube başkanı Cuma Kerkez, Yeni Dünya Vakfının çeşitli illerden gelen şube başkanı ve şube yöneticileri, birçok protokol üyesi ve vakıf gönüllüsü katıldı.

GAZİANTEP ŞUBESİ DR. KEMAL ÜRKMEZ DÖNEMİNDE ATAĞA KALKTI

2018 yılında Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şube başkanlığı görevine geldikten sonra yaptığı çalışmalarla vakfı sürekli ileriye taşıyan Dr. Kemal Ürkmez, daha modern, altyapısı güçlü bir hizmet binasını Gaziantep’e kazandırdıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Programın açılış konuşmasın yapan Dr. Kemal Ürkmez, “Bugün çok heyecanlı ve gururluyuz. Uzun yıllardır Gaziantep’te hizmet veren vakfımızın bugün yeni hizmet binasını açıyoruz. Vakfımız protokol üyelerimizin de büyük desteğiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Daha çok öğrenciye ve kişilere ulaşarak hizmetlerimiz devam edecek. Her zaman hak için var olduklarını, haklının yanında olmaya devam edeceklerini” dile getirdi.
Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu vakıf hizmetlerinin çok köklü olduğunu iyilik yaparak can bulduğunu kaydederek, Gaziantep şubesine çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

ŞAHiN TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma ŞAHİN ise milleti yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla çalışmalar yaptıklarını, bu sebepten ötürü Vakıf hizmetlerinin önemli olduğunu ve Vakıf hizmetlerini desteklediklerini belirtti. Yeni Dünya vakfı gaziantep şubesine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

VALİ ÇEBER: KÜLTÜRÜMÜZDEKİ YERİ ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantep Valisi Kemal Çeber Vakıf kuruluşlarımızın kültürümüzde çok önemli bir yer tuttuğunu toplum için çok önemli olduğunu vurguladı. Çeber, vakıf çalışmalarını desteklediklerini belirtti.Yapılan konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış sonra il protokolü ile katılımcılara Gaziantep şube başkanı Dr. Kemal ürkmez tarafından hizmet binası gezdirilerek yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verildi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Ev sahibinden kiracılara binlerce liralık sahte senetle kumpas iddiasıÖnceki Haber

Ev sahibinden kiracılara binlerce liralı...

Gaziantep'te alkollü şahıs balkondan düştüSonraki Haber

Gaziantep'te alkollü şahıs balkondan düş...

Haber Yorumları

  • Mahmut İlker Karakurt25-08-2024 13:15

    Dr. Kemal Ürkmez beyi ve çalışma arkadaşlarını azim ve başarılarından ötürü kutluyorum. Bu kutlu yolda Yeni Dünya Vakfı'na başarılar dilerim.

  • Derya arslan25-08-2024 12:03

    Rabbim yolunuzu acık etsin

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi