Yeni bulvar için 243 bina yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni bulvar için 243 bina yıkıldı
Abone ol
Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak adına Boğaziçi Bulvarı 2’nci etap çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışmalarda şu ana kadar kamulaştırılan 243 binanın ve 815 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleştirildi.

Şehrin çehresini değiştirmek ve özellikle trafik sorununu ortadan kaldırmak için Özdemirbey 1’nci ve 2’nci etabı, Yeşilvadi 12 şeritli yol, YeşilVadi Üç Katlı Köprülü Kavşak çalışmasını başarıyla tamamlayan Şahinbey Belediyesi Boğaziçi Bulvarı 1’nci etap çalışmasının ardından başlattığı Boğaziçi 2’nci etap çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şahinbey Belediyesi bulvarın 1’nci etabında 261 bina ve 884 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirirken, 2'nci etapta ise 243 bina ile 815 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirdi.
243 bina kamulaştırıldı
Boğaziçi 2’nci etap çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şehrin trafiğini rahatlatmak adına Şahinbey Belediyesi olarak çalışmaya devam ediyoruz. Boğaziçi 1’nci etap çalışmamızın ardından başlattığımız Boğaziçi 2. Etap çalışmamızda tüm hızı ile devam ediyor. Tabi ki bu yolları yaparken vatandaşımızı mağdur etmemeye özen gösteriyor ve yapılacak hizmetle vatandaşlarımızın rahatlığını ve konforunu önceliyoruz. Boğaziçi 1’nci etapta 261 bina ve 884 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirerek vatandaşlarımızı konforlu bir yola kavuşturmuştuk. İkinci etap çalışmamızda ise 243 bina ile 815 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirdik. Buraların kamulaştırılmasını ve yıkımını gerçekleştirirken vatandaşlarımızın rızasını alarak yaptık. Bu projemizde farklı bir çalışma yöntemi ile kot farkı olan yerlere beton paneller koyarak çelik halatlarla bağlayıp toprakla sıkıştırıyoruz. Ayrıca 42 adet fore kazıkla depreme dayanıklı daha güçlü bir yol inşa ediyoruz. Böylece; yol çalışmamızdaki kot farkı olan yerleri sağlamlaştırıp konforlu bir hale getiriyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bu yolumuzu da trafiğe açıp Şehreküstü Kavşağı’ndan başlayarak, Binevler Postanesi’ne kadar yeni bir bulvarı ve yeni bir yolu şehrimizin hizmetine sunmuş olacağız. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep yalın liderler yetiştirmeye devam ediyorÖnceki Haber

Gaziantep yalın liderler yetiştirmeye de...

Gaziantep'te 13 Ocak'ta elektrik kesintisi olacak yerlerSonraki Haber

Gaziantep'te 13 Ocak'ta elektrik kesinti...

Yorum Yazın

Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!