Yapıcıoğlu ilk iftarını Gaziantep’te depremzedelerle yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yapıcıoğlu ilk iftarını Gaziantep’te depremzedelerle yaptı
Abone ol
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazan’ın ilk iftarını depremin en yoğun etkilediği bölgelerden Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde vatandaşlarla   yaptı.

İslam alemi, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelişini yine heyecanla karşıladı. Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayı başlarken ilk oruç için  vatandaşlar, ilk sahura kalktı ve heyecanla ilk iftarı yaptı.

 "Asrın felaketi" olarak nitelenen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep ve diğer 9 ilde de  depremzedeler Ramazan’ın ilk sahurunu ve iftarını çadırlarda ve konteyner kentlerde yaptı.

 Depremin ilk gününden bu yana depremzedeler ile bir araya gelmeye devam eden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu da Ramazan’ın ilk iftarını Gaziantep’te  depremzedelerle birlikte yaptı.

 Ramazan ayı öncesinde de Gaziantep'te depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde ve afetin yaşandığı diğer il ile ilçelerde  defalarca depremzedelerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, Ramazan’da da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

 Ramazan’ın ilk gününde Gaziantep’e gelen Yapıcıoğlu, ilk iftarını Nurdağı ilçesinin kırsal (köy) İkizkuyu ve Keçikuyusu Mahallelerindeki depremzedelerle  birlikte yaptı. Genel Başkan Yapıcıoğlu'nu, mahalle muhtarı Muhammed Aslan ve köylüler karşıladı.

 Depremlerin büyük bir yıkıma neden olduğu ve 16 kişinin hayatını kaybettiği İkizkuyu ve Keçikuyusu Mahallelerini ziyaret eden Yapıcıoğlu, beraberindeki  heyetle birlikte depremzedelerin iftar sofrasına oturdu.

 İftar öncesi depremzedelerle bir süre sohbet ederek iftar saatini bekleyen Yapıcıoğlu, akşam ezanının okunmasıyla birlikte sofradaki depremzedelerle  beraber iftarını açtı. Hep birlikte dualar edilip oruçlar açılırken, iftar sonrasında vatandaşlarla sohbetler eden Yapıcıoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 Yapıcıoğlu’nun Gaziantep’te katıldığı iftar programında Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri , Gaziantep İl Başkanı Faruk  Göçer, Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partili heyet katıldı.

 Yapıcıoğlu’nun afetin yaşandığı 11 ildeki çadır ve konteyner kentlerde depremzedeler ile birlikte iftar programlarına katılacağı belirtildi. 

 Yapıcıoğlu, depremzedelerin kendilerini asla yalnız hissetmemeleri için Ramazan ayı boyunca HÜDA PAR teşkilatlarının sahada olması talimatı vermişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO Okulları Basketbol Takımı Namağlup Şampiyon OlduÖnceki Haber

SANKO Okulları Basketbol Takımı Namağlup...

Çocukların yüzlerinde tebessüm olsun diye sevgilerini ördülerSonraki Haber

Çocukların yüzlerinde tebessüm olsun diy...

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi