World Food İstanbul 2024'te Kadooğlu yağ rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
World Food İstanbul 2024'te Kadooğlu yağ rüzgarı
Abone ol
32. Uluslararası WorldFood İstanbul 2024'te gözler Kadooğlu Yağ stadındaki ürünlere çevrildi. Sektörünün liderliğine emin adımlarla ilerleyen ve 60'a yakın ülke sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini alıcılarıyla buluşturan Kadooğlu Yağ, bünyesinde ürettiği Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, Azime, Elianto ve Mutfakların Şefi markalarının yenilikçi ürünleriyle fuarın en gözde standı haline geldi.

Dünya gıda fuarları arasında büyük öneme sahip olan Uluslararası WorldFood İstanbul Fuarının her geçen gün etkisini daha fazla hissettirdiğini ifade eden Kadooğlu Yağ Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kadooğlu Akbulut; Uluslararası World Food İstanbul 2024'te bu yıl da her yıl olduğu gibi Kadooğlu Yağ ürün ve markalarının büyük ilgi gördüğünü, Türkiye'den dünya sofralarına sunulan lezzetler arasında yer almanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.
“Sofraların vazgeçilmez lezzetlerini Kadooğlu yağ sunuyor”
Gıda sektörünün en önemli öğeleri arasında yer alan ve Türkiye'nin uluslararası pazarlardaki gururu haline gelen Kadooğlu Yağ bünyesinde üretilen ve markaların fuarda gördüğü ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Kadooğlu Yağ Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kadooğlu Akbulut ülke ekonomisine sağladıkları yüksek katma değerlerden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Kadooğlu Yağ bünyesinde ki markalarımız yurt içi ve yurt dışı pazarların aranan markası haline gelirken, gerçekleştirdiğimiz ihracatın yanı sıra oluşturduğumuz istihdamla da ülke ekonomisine sağladığımız katkılardan dolayı gururluyuz. 2024 yılını hedeflerimizin üzerinde kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.
“60'ı aşkın ülke mutfağında Kadooğlu Yağ markaları var”
60'ın üzerinde ülke mutfağında Kadooğlu Yağ markalarının kullanıldığına dikkat çeken Kadooğlu Yağ Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kadooğlu Akbulut, “Kadooğlu Yağ olarak güçlü ve dinamik ekibimizle her gün aynı özenle ürettiğimiz ayçiçek, mısır, pamuk ve margarin yağlarımızı; Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, ve Azime markalarımızla 60'ın üzerinde ülkeye ihraç ediyoruz. Şirketimiz aynı zamanda iç piyasada 7 bölge müdürlüğü ve yaygın distribütörlük ağı ile Türkiye'nin dört köşesinde hizmet veriyoruz. Rekabet gücümüzü her geçen yıl yatırımlarımızla arttırıyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bulgan hasta kabulüne başladıÖnceki Haber

Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. D...

Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram'dan NTO'ya Veda ZiyaretiSonraki Haber

Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram'dan NTO'ya...

Yorum Yazın

Meriç: AKP'nin Yıkım Politikalarına Dur Diyeceğiz!
Büyükşehir, Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de etaplar arası ring seferi oluşturdu
Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler 
Gaziantep'te çifte yangın Felaket önlendi!
Çabaladık Ama Olmadı! Puansız Dönüyoruz!
AK Parti MYK Üyeleri Belli Oldu
Trabzonspor-Gaziantep FK maçı oynanacak mı?
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar Var!
Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız