Uzmanhekim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzmanhekim
Abone ol
Sağlık siteleri arasında bulunan Uzmanhekim sitesi sağlık rehberi olarak hizmet veriyor. Türkiye’de en çok tercih edilen ve rehber alınan sağlık sitesi olma özelliği taşıyor.

 Sitede insanların ihtiyaç duydukları sağlık alanlarına dair içerikler yayınlanıyor. Güncel ve doğru bilgilerin yayınlandığı site sayesinde kişilerin sağlık alanında aradıkları doktor veya sağlık merkezlerine daha hızlı şekilde ulaşmaları sağlanıyor.

Uzmanhekim Site İçerikleri

Online şekilde kullanılabilen uzman hekim sitesi içerikleri kategorilere ayrılmış şekilde bulunuyor. Bu sayede internet kullanıcıları aradıkları sağlık konusuna uygun kategoriyi inceleyerek doktor veya o alanda kaliteli hizmet sunan merkezlere ait doğru bilgileri alabiliyor.

Sitede fayda sağlanabilecek içerikleri ise şunlar oluşturuyor;

  • Burun estetiği
  • Diş kliniği
  • Dermatoloji (cildiye)
  • Göz kapağı estetiği
  • Saç ekimi

Kategori içerikleri güncel olarak yayınlanıyor ve her geçen gün siteye yeni bir içerik yüklenerek ülkenin her yerinden insanların siteden yararlanması sağlanıyor. Ayrıca sitede firmasının yer almasını isteyen kişiler yönetimle iletişime geçerek firmalarının içerikte bulunmasını sağlıyor.

Burun Estetiği

Sağlık rehberi arayanların okuyabileceği web sitesinde bulunan kategorilerden birisini burun estetiği oluşturuyor. Burnunun görünüşünden rahatsız olan ve burun kaynaklı sorunu bulunan kişiler için bu kategori yarar sağlıyor. Kategoride Türkiye’nin farklı illerinde burun estetiği için tercih edilebilecek uzman hekimlerin ve estetik merkezlerinin bilgileri yer alıyor.

Burun estetiği uzmanlarının isimleri, iletişim adresleri, deneyimleri ve çalıştıkları merkezler yayınlanan içeriklerde anlatılıyor. Bu sayede iyi bir burun estetiği uzmanı ile çalışmak isteyen kişiler doğru adresi bulunuyor. Ayrıca içeriklerde estetik uzmanı hakkındaki hasta görüşleri de yer alıyor.

Diş Kliniği

İnsanlar için sağlık rehberi olan web sitesinde diş kliniği ve diş doktorları içerikleri bulunuyor. Ülkenin farklı şehirlerde hizmet vermekte olan diş doktorlarının bilgileri yayınlanıyor. Bu sayede ilgili şehirde yaşayan kişiler aradıkları doktoru içerikler sayesinde kolayca bulabiliyor.

Diş kliniği kategorisinde doktor isim ve klinik bilgilerinin dışında en iyi diş hekimini bulmak için neler yapılabileceğine dair bilgiler de yayınlanıyor. Bu sayede ilk defa diş doktoru arayacak kişiler içeriği kullanabiliyor.

Dermatoloji (Cildiye)

Ciltlerinde sorun olduğunu düşünenler için web sitesinde bulunan dermatoloji (cildiye) kategorisi yararlı oluyor. Bu kategoride de diğer içeriklerde olduğu gibi doktor isimleri, doktor eğitim bilgileri, klinik bilgileri ve doktorlara iletişim için kullanılabilecek bilgiler bulunuyor. Bunun dışında içeriklerde insanların karşılaşabileceği dermatoloji rahatsızlıklarının isimleri yazıyor.

Dermatoloji kategorisinde İzmir, Yozgat, İstanbul, Sivas, Gaziantep ve Kayseri gibi şehirlerde hizmet veren en iyi dermatoloji uzmanlarının bilgilerine yer veriliyor. Bu sayede site takipçilerinin en iyi doktorlarla karşılaşması sağlanıyor.

Göz Kapağı Estetiği

Göz kapaklarının sarkması veya görevini yerine getirememesi durumunda yapılan göz kapağı estetiği insanlar tarafından tercih ediliyor. Bu nedenle web sitesinde göz kapağı estetiği kategorisi yer alıyor. Bu kategoride göz kapağı estetik operasyonu için tercih edilebilecek doktorların isimleri yer alıyor.

Göz kapağı estetik doktorlarının isimleri dışında estetik operasyon öncesi veya sonrası için kişilere öneriler sunuluyor. Bu önerilerin uygulanması sayesinde kişilerin estetik operasyon sonrası iyileşme sürecinin de başarılı olması sağlanıyor.

Saç Ekimi

Sağlık rehberi arayan kişilerin yararlanabilecekleri web sitesinde son kategoriyi saç ekimi oluşturuyor. Saçlarını kaybeden veya kaybetmeye başlayan kişiler saç ekim uzmanları arayışına giriyor. Bu içerikse arayışta kişilere yardımcı oluyor.

En iyi İstanbul saç ekim merkezigibi yayınlanan içerikler sayesinde kişilerin yaşadıkları şehirde işlem yaptırabilecekleri en iyi merkezi bulmaları sağlanıyor. Merkezde yapılan uygulamalar, kullanılan teknikler ve saç ekimindeki başarılara dair Google yorumları içeriklerde yazıyor. Bu sayede kişilerin doğru merkezi tercih ettiğinden emin olmaları sağlanıyor.

Firma Listeleri İçin İletişim

Sağlık rehberi olma amacı taşıyan sitede saç ekim merkezleri, estetik merkezleri ve klinikler hakkında bilgiler paylaşılıyor. Çalıştığı veya sahip olduğu firmanın bu içerikler arasında bulunmasını isteyen kişiler ise siteyle iletişim kurabiliyor. Bu sayede içeriklerde ilgili firma veya sağlık merkezinin ismi de yer alabiliyor.

Firma listelerinin paylaşılması için kullanılabilecek iletişim numarası ise 0533 540 30 66 oluyor. Whatsapp üzerinden iletişimin kurulabileceği bu numara reklam vermek amacıyla da kullanılabiliyor.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Adıyaman karayolunda feci kaza!Önceki Haber

Gaziantep Adıyaman karayolunda feci kaza...

Buray coskusu Kuşadası ve Ayvalık’a sığmadı Sonraki Haber

Buray coskusu Kuşadası ve Ayvalık’a sığm...

Yorum Yazın

Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Dr. Kileci: Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak en önemli görevimizdir