Ülkerli Sosyal Tesisi hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkerli Sosyal Tesisi hizmete girdi
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi tarafından Ülkerli Mahallesi’nde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan sosyal tesis, tamamlanarak hizmete girdi.

Kırsal alandaki mahallelere önemli yatırımları peş peşe yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Ülkerli Mahallesi’nde sosyal tesis yatırımı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan sosyal tesis, tamamlanarak hizmete sunuldu. 2 katlı olarak yapılan sosyal tesis içerisinde 1 bay 1 bayan taziye evi, mutfak, mescit ve abdest alma yerleri bulunuyor. Hizmete sunulan sosyal tesis, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Taziye evimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum”
Sosyal tesis yapımıyla ilgili değerlendirmede bulunan Ülkerli Mahalle Muhtarı İsmail Yaykın, “Bizim bugüne kadar mahallemizde bir taziye evimiz yoktu. Şehitkamil Belediye Başkanımızdan mahallemize taziye evi yapılması konusunda talepte bulunmuştuk. Sağ olsun Başkanımız da taziye evi yapılması konusunda söz vermişti. Daha sonra ben kendi arazimden belediyemize bağış yaptım. Başkanımızın talimatıyla taziye evimizin çalışmaları hızlı bir şekilde başlatıldı. Çok kısa bir süre içerisinde de sosyal tesisimiz tamamlanarak hizmete girdi. Sosyal tesisimiz, bay-bayan taziye evinden oluşuyor. Bunun dışında mutfağı ve lavabosu da bulunuyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Mahalle sakinlerimiz bundan sonra taziyelerini burada gönül rahatlığıyla ağırlayacaklar. Taziye evimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımıza ve ekibine mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emine Göğüş Mutfak Müzesi 13 yaşındaÖnceki Haber

Emine Göğüş Mutfak Müzesi 13 yaşında

Gaziantep'te 5 Ocak ta elektrik kesintisi olacak yerler...Sonraki Haber

Gaziantep'te 5 Ocak ta elektrik kesinti...

Yorum Yazın

Gaziantep’te köy meydanında 2 genç acımasızca öldürüldü!
Gaziantep'te 24 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Gaziantep’te CHP Ön Seçimde Seçmenlere Oy Pusulası Yetmedi!
Şehitkamil tesislerinde ziyaretçi rekoru
Kırmızı siyahlılar, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi
Şahinbey Ampute’den Farklı Galibiyet 9-0
ALG Spor’dan Gol Yağmuru! Çekmeköy Bilgidoğa’yı 7-1 Mağlup Etti
Milletvekili Bakbak, Kız Öğrenci Yurdunda Öğrencilerle Sahur Yaptı
Güneydoğu’nun 2 aylık hububat ihracatı 588,1 milyon dolar
Gaziantep'te acı olay! Oy kullanırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
SANKO Sanat Galerisi’nde "Sessiz Tanıklar" temalı resim sergisi
Şahinbey Belediyesi'nden 100 bin kişiye yemek hizmeti
İBB'deki yolsuzluk ve terör soruşturması! Ekrem İmamoğlu tutuklandı
SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı Türkiye Finallerinde
İftarda zehirlendiler! Gaziantep'te 9 kişilik aile hastanelik oldu 
Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıöver: Görev bize düşüyor!
Yetim Çocuklar İçin Ramazan Coşkusu: Bir sofra kurduk, bin gönül kazandık!
Gaziantep'te 4,2 milyon TL değerinde kaçak tütün ve sigara ele geçirildi: 38 gözaltı
Gaziantep Büyükşehir, 330 bin metrekare alanı ağaçlandırdı
Gaziantep Şehir Tiyatrosu Totem Felsefesi Oyunu’nun prömiyerini yaptı