Tahmazoğlu Mesleki Eğitim öğrencileri ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahmazoğlu Mesleki Eğitim öğrencileri ile bir araya geldi
Abone ol
 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Sanayi Sitesi'nde her ay 600 TL destekte bulunduğu Mesleki Eğitim öğrencileri ile bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iki yıldır nakdi destekte bulunduğu Mesleki Eğitim Merkezleri’nde eğitim alan öğrencileri Şahinbey Mavikent Sanayi Sitesi’nde ziyarete ederek sohbet etti. Başkan Tahmazoğlu araç tamiri yapan öğrencilerle iş yerlerinde bir araya geldi.

"Gençlerimiz meslek sahibi olsun"
Projede herkesin kazandığını ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Mesleki eğitim projesiyle öğrencilerimiz haftada 1 gün okula giderken, kalan günlerde iş yerlerinde meslek öğreniyorlar. Böylece gençlerimiz hem lise diplomasını alırken aynı zamanda da meslek öğrenmiş oluyorlar. Meslek sahibi olmak bu zamanda çok kıymetli. Bu anlamda ustalarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz mesleklerini öğrenip ileride kendi işlerinin patronu olacaklar ve istihdama katkıda bulunacaklar. Şahinbey Belediyesi olarak MESEM öğrencilerimizin annelerinin hesabına her ay 600 TL yılda ise 7.200 TL para yatırıyoruz. Şahinbey ilçemizde MESEM’e giden öğrenci sayımız bin 300 iken şuanda 27 bine çıktı. Öğrencilerimiz uygulanan proje ile yanlış işlere bulaşmadan kendi mesleklerinin sahibi oluyorlar. Ustalarımıza ve ailelerinize bu projeye verdiği destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler memnun
Mesleki eğitim öğrencileri verilen destekten dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, "Öncelikle verilen destekten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz. Hem okula gidiyoruz hem de gittiğimiz işyerlerinde çalışıyoruz. Gördüğüm eğitim sonrası okuldan ustalık belgesi alacağım. Verilen destek için Şahinbey Belediyesine bir kez daha teşekkür ederiz. İnşallah ustalık belgesi alırsak kendi iş yerimizi açarak. Paramızı orada kazanırız" diye konuştular.

Esnaftan Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür
Yapılan iş yerlerinin kendileri için büyük bir nimet olduğunu ifade eden esnaflar, "Başkanımızın sayesinde kendi iş yerimizin sahibi olduk. Onun yaptığı sanayi sitesi ile küçük ve köhne iş yerlerinden ferah iş yerlerine geçtik. Eski garajlardayken yer sıkıntısı yüzünden müşterinin arabasını nereye bıraktığımızı unuturduk. Şimdi ise kendi iş yerlerimizin içerisine araçları çok rahat sığdırabiliyoruz ve ferah ortamda çalışıyoruz” diye konuştular.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nizip İYİ Parti İlçe Teşkilatından NTB’ye ZiyaretÖnceki Haber

Nizip İYİ Parti İlçe Teşkilatından NTB’y...

Antep Savunması, 25 Aralık’a sayılı günler kala tüm ayrıntılarıyla ele alınacakSonraki Haber

Antep Savunması, 25 Aralık’a sayılı günl...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi