Stellar Defence İle Termal Kamera Sistemleriyle Güvenliği Yükseltin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stellar Defence İle Termal Kamera Sistemleriyle Güvenliği Yükseltin
Abone ol
Türkiye'nin önde gelen güvenlik teknolojileri sağlayıcılarından biri olarak, Stratejik Tesisler, Hapishaneler, sınırların güvenliği, havaalanları, limanlar ve daha fazlası gibi kritik altyapıların güvenliği konusunda termal kamera sistemleri ile size çözümler sunmaktan gurur duymaktayız.

 Stellar defence VIP koruma gibi sektörlerde 7 gün 24 saat durumsal farkındalık sağlayan, güvenlik önlemlerini güçlendiren, ve potansiyel tehditleri tespit ederek önceden önlem almanıza yardımcı olan yenilikçi teknolojiler sunmaktayız. HGH Infrared Systems, uluslararası alanda tanınmış bir şirket olan Stellar Defence'in Türkiye yetkili distribütörüdür. Sizlere sunacağımız en son teknoloji ürünleriyle, güvenlik ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunuyoruz. Özellikle SPYNEL serisi Panoramik Termal Kamera Sistemleri ve sualtı robotları ile hem karaya konuşlu hem de askeri/sivil gemilerde kullanılan birinci sınıf bir güvenlik önlemidir.

Termal Kamera Sistemleri: Tehditleri Önceden Tespit Edin

SPYNEL panoramik termal kamera sistemleri, 360 derecelik bir görüş sağlayarak, uzaktan tehditleri tespit etme ve tanımlama yeteneği sunar. Bu gelişmiş sistem, insanları 8 kilometre, tankları 20 kilometre ve gemileri 30 kilometre mesafeden tespit edebilme kabiliyetine sahiptir. Bu sayede, askeri üsler, devlet birimleri, petrol rafineleri, petrol/gaz depolama tesisleri ve diğer stratejik tesislerin güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için etkin bir çözüm sunar.

 Sualtı Robotları İle Deniz Tabanı Keşiflerinde Teknolojinin Gücü

Stellar Defence olarak, insansız sualtı robotu, kumandalı araçlar (USV, ROV) ile dalgıç video/ses haberleşme sistemleri gibi ileri teknoloji ürünleri sunuyoruz. Bu araçlar, deniz tabanı araştırmalarından sualtı operasyonlarına kadar çeşitli uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sualtında gerçek zamanlı video ve ses iletişimi sağlayarak, sualtı keşfi ve gözetimi konusunda size kesintisiz bir deneyim sunmaktadır.

Stellar Defence olarak, güvenlik çözümlerimizle müşterilerimize en üst düzeyde koruma sağlama taahhüdüyle hareket ediyoruz. Müşterilerimize en son teknoloji ürünleri sunarken aynı zamanda kaliteli hizmet ve destek sağlamak için de özen gösteriyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimizle, her bir müşterimizin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Siz de Stellar Defence güvenlik teknolojileri portföyünden faydalanarak, sualtı robotu, termal kamera sistemleri ve diğer gelişmiş ürünlerimizle güvenliği yükseltebilirsiniz. HGH Infrared Systems'ın Türkiye yetkili distribütörü olarak, size en son teknoloji ürünlerle destek sağlama konusunda her zaman yanınızdayız.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te trafik şeridini ihlal eden 93 araca ceza yağdıÖnceki Haber

Gaziantep’te trafik şeridini ihlal eden...

Prof. Dr. Ayşe Balat Ömür Boyu Akademi Üyeliği’ne SeçildiSonraki Haber

Prof. Dr. Ayşe Balat Ömür Boyu Akademi Ü...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı