Somali Ve Ürdün’lü Heyet Rektör Prof. Dr. Özaydın’ı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Somali Ve Ürdün’lü Heyet Rektör Prof. Dr. Özaydın’ı Ziyaret Etti
Abone ol
Erasmus+ KA 107 programı kapsamında Somali'de bulunan Mogadişu Üniversitesinden ve Ürdün'de bulunan Ürdün Üniversitesinden bir grup akademisyen GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı makamında ziyaret etti.

GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Erasmus kapsamında gerçekleşen programların özellikle üniversiteler arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığını belirtti. Prof. Dr. Özaydın, "Türkiye'yle Somali ve Ürdün arasında gelişmekte olan ilişkiler Erasmus programı aracılığıyla akademik bir boyut kazanmaktadır. Bu tür programların devamlılığını üniversite olarak önemsiyoruz” dedi. 

Ziyarette heyete eşlik eden GAÜN Sosyoloji Bölümü Erasmus Koordinatörü ve GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi'nde KA 107 Programı Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi İncetahtacı ise Erasmus programında ikili ilişkilerin önemine değinerek, gelen değişim öğrencisi ve personel sayısının artmasının gelecek üç yıldaki en büyük hedefleri arasında olduğunu ifade etti. Dr. Öğretim Üyesi İncetahtacı bu yıl Erasmus kapsamında bölüm olarak iki öğrencinin eğitim alma hareketliliğinden bir öğrencinin de staj hareketliliğinden, üç personelin de ders verme hareketliliğinden faydalandığını belirterek şunları söyledi: “Aynı şekilde değişim öğrencisi almanın ve gelen personel sayısının artmasının gelecek üç yıldaki en büyük hedeflerimiz arasında.” 

Görüşme sonrası Somali ve Ürdünlü heyet, ders verme hareketliliği kapsamında GAÜN Sosyoloji Bölümü ile GAÜN Hukuk Fakültesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Program kapsamında ders verme hareketliliği çerçevesinde Dr. Hadeel Boshmaf, Sosyoloji Bölümü öğrencileriyle Kadın Çalışmaları alanında Ürdün'de "Kadınlara yönelik İstihdam Politikaları" konusuna değindi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Davut Gül’den Nizip’e Veda ZiyaretiÖnceki Haber

Vali Davut Gül’den Nizip’e Veda Ziyareti

Gaziantep ulaşım yatırımları vatandaşların memnuniyeti artırdıSonraki Haber

Gaziantep ulaşım yatırımları vatandaşlar...

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı