Şok gelişme! Tehditle eve getirip, kemerle dövmüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şok gelişme! Tehditle eve getirip, kemerle dövmüş
Abone ol
Gaziantep’te şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen’in avukatları genç kızın dövülerek balkondan atıldığına yönelik iddialarını güçlendirecek bulguların dosyada yer aldığını söyledi.
13 Ağustos'ta Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerinde bulunan 4. Kattaki evin balkonundan düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen’in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Delen’in eski erkek arkadaşı Mehmet Can Kaplan’ın cinayet ve cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandığı olayda, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında dosya incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu ile ünlü adli tıp uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar'a gönderilmişti.
 
Dosya hakkında yeni gelişmeler olduğunu söyleyen ailenin avukatı Ömer Faruk Akan, son aldıkları bilgiye göre olayın yaşandığı ev ile balkon içinde ve balkondaki çamaşır iplerinde yoğun kan izleri bulunduğunu belirterek, kan izlerinin kime ait olduğunun tespit edilmediğini, bunların tespiti halinde olayın cinayet olduğu yönündeki iddialarının güçleneceğini söyledi. 
 
Balkondaki kan izlerinin düşme ile ilgili olmadığını belirten Akan, düşme yeriyle ilgili aldıkları bilgilerin de çarpıcı olduğunu belirtti. Akan, “Duygu Delen’in düştüğü yer ile bina arasında 4 metre civarında mesafe var. Bu da atlamış olma ihtimalini zayıflatıyor. Balkonda ve balkon ipindeki kanların tespiti bu durumda çok önemli. Tabi evin içinde de aşırı kan örneği var. Bunlarla ilgili yapılacak tespit şüphelinin iddialarını çürütecektir. Çünkü kendisi ifadesinde elini basitçe yaraladığını söylüyor. Buradaki kanlar Duygu Delen’e ait çıkarsa soruşturmanın seyri tümden değişir” dedi. 
 
Avukat Önder Alkurt ise, şüpheli Mehmet Kaplan'ın olay günü cep telefonundan arayarak ve mesaj göndererek Duygu Delen'i tehdit ettiğini söyledi. Alkurt, "Elimizdeki bilgi ve bulgulara göre, Duygu şüpheli Mehmet'in evine tehditle gitmek zorunda kalmış. Kanında 257 promil alkol bulundu ama uzmanlara göre alındığı saate göre bakıldığında 300 promilden fazla olduğu anlaşılıyor. Böyle bir durumda olan bir insanın yanında Duygu’nun 3,5 saat gönüllü olarak kalması düşünülemez. Ayrıca şüpheli ifadesinde bir iki tokat attığını söylüyor ama evin içinde yoğun kan izleri var. Ön otopside yoğun ekimozlar saptandı. Bu da Duygu’nun yoğun bir şekilde dövüldüğünü gösteriyor. Evde de kemer bulunmuştu zaten. Şüpheli olay sırasında bir arkadaşına 'kıza yapabileceğimi yaptım, dünyanın eziyetini yaptım' şeklinde mesaj atıyor. Bu mesajlaşma Duygu’ya yapılan şiddeti ispatlıyor" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7 saat boyunca işkence yaptı! Gözaltına alındı...Önceki Haber

7 saat boyunca işkence yaptı! Gözaltına...

 GASKİ artık E-Devlette!Sonraki Haber

GASKİ artık E-Devlette!

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi