Şimşek, Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şimşek, Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti
Abone ol
Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan GASMEK Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak için Gaziantep’e gelen Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le birlikte Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi’nden yararlanan kursiyerlerle bir araya geldi. Ziyarette Mehmet Şimşek, tesisin işleyişi ve eğitimler hakkında bilgi aldı, tesis içindeki kreşte bulunan çocuklarla sohbet ederek, öğrendikleri şarkıları dinledi.

“Kentte inanılmaz güzel ve anlamlı adımlar atılıyor”
Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Aziz Sancar Eğitim ve Sanat Merkezi gibi muhteşem bir eserin şehre kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “GASMEK çatısı altında şehrin birçok noktasında bu gibi merkezlerimiz bulunuyor. GASMEK’ler, Gaziantep gibi bir şehrin sadece fiziki dönüşümünü değil, esas olarak beşeri sermaye boyutuyla dönüşümünü hızlandıracak projelerden bir tanesi. Kentte inanılmaz güzel ve anlamlı adımlar atılıyor. Ülkemizin en büyük açıklarından bir tanesi ara eleman açığı. Bu merkezler aynı zamanda verdikleri mesleki eğitimler sayesinde, şehrin ara eleman ihtiyacını da karşılamış oluyor. Tabi mesleki eğitimde bizim hala kat etmemiz gereken ciddi bir mesafe var. Bunu sadece merkezi hükümetin çabalarıyla giderilecek bir alan olarak görürsek yanılırız. Bu noktada başarılı büyükşehir belediyelerimiz, önemli bir boşluğu doldurmak üzere adım atıyorlar. Bunun takdir edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun ülkemizi kalkınması için çok önemli adımlar olduğunu düşünüyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te dron destekli trafik denetiminde 17 araca ceza...Önceki Haber

Gaziantep'te dron destekli trafik deneti...

Konvoy oluşturarak trafikte tehlike saçan 30 araca cezaSonraki Haber

Konvoy oluşturarak trafikte tehlike saça...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı