Şehitkamil'in Gençlik Kampı moral ve motivasyon aşılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil'in Gençlik Kampı moral ve motivasyon aşılıyor
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirilen macera dolu etkinlikler, genç öğrencileri ekran başından kaldırıp doğayla buluşturmaya devam ediyor. Her yıl binlerce çocuk ve genç yaştaki öğrenciye yönelik kamp alanında yapılan tüm faaliyetler, katılımcı gruplara büyük moral ve motivasyon aşılıyor.

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirilen macera dolu etkinlikler, genç öğrencileri ekran başından kaldırıp doğayla buluşturmaya devam ediyor. Her yıl binlerce çocuk ve genç yaştaki  öğrenciye yönelik kamp alanında yapılan tüm  faaliyetler, katılımcı gruplara büyük moral ve motivasyon aşılıyor.

KAMP FAALİYETLERİNE ÖĞRETMENLERDEN TAM NOT

Günübirlik ve üçer günlük kamp faaliyetleriyle il genelindeki okulların ve sivil toplum kuruluşlarının öğrencilerini birbirinden heyecanlı, eğlence ve macera dolu etkinliklerde bir araya getiren Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, katılımcı grupların öğretmen ve idarecilerinden tam not alıyor. Kamp faaliyetleriyle ilgili tüm gereksinimlerin Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandığı kamp alanından özelikle dezavantajlı bölgelerde okuyan öğrenci grupları faydalanıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte televizyon, bilgisayar, tablet ve telefonlara adeta bağımlı yaşayan çocuk ve genç yaştaki öğrencilere doğada oyun oymama, çevreyi tanıma ve sosyalleşme imkanları sunan kamp faaliyetleri, katılımcı öğrenciler kadar öğrenci velilerini de mutlu ediyor.

KATILIMCI ÖĞRENCİLERİN SORUMLULUK DUYGULARI ARTIYOR

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan kamp liderlerinden Hayri Yılmaz, Gençlik Kampında gerçekleştirilen faaliyetlerin katılımcı öğrencilerin sorumluluk duygusunu artırdığını söyledi, Yılmaz, “Çocuk ve genç yaş gruplarındaki katılımcı öğrencilerimize kamp alanımızda arkadaşları ile  oyun oynama alışkanlığı kazandırmaya gayet ediyoruz. Bu alışkanlığı kazanan öğrencilerimizin zaman içerisinde sosyal ilişkileri de üst seviyelere çıkıyor. Kamp alanı etkinliklerimiz içerisinde yer alan oryantiring, paintball  gibi strateji ve grup çalışması gerektiren oyunlarla öğrencilerimizin kendilerine verilen görevler ve  rollerin  üstesinden gelebilmek için yaptığı çalışmalar onların sorumluluk duygularını artıyor. Böylelikle tüm katılımcı gruplarımızda yer alan gençlerimiz, toplumu, doğayı ve çevresindeki arkadaşlarını daha yakından tanıma fırsatı elde ediyorlar. Ben bir kez daha bu vesile ile özelikle tüm rehber öğretmenlerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi kamp alımızı ziyaret etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV’yi ziyaret ettiÖnceki Haber

Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV’yi ziyaret...

Büyükşehir Gaziantepspor'da üst üste mağlubiyetler istifa getirdiSonraki Haber

Büyükşehir Gaziantepspor'da üst üste mağ...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi