Şehitkamil'de gönül sohbetleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil'de gönül sohbetleri
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadılıoğlu tarafından “Şehitkamil’de Gönül Sohbetleri” programı başlatıldı. Programa katılan 200 vatandaş, Başkan Fadıloğlu ile yüz yüze görüşerek talep, öneri ve şikayetlerini dile getirdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil’de Gönül Sohbetleri” adıyla düzenlediği programda 200 vatandaşı konuk etti. Dülük Tabiat Parkı içerisinde bulunan Göl Kafe Restoran’da gerçekleştirilen etkinliğe, farklı yaş aralığındaki 100 çift katıldı. Herkesi tek tek dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm talepleri ve önerileri not aldı. Şikayet edilen konularla ilgili de anında çalışma başlatacağının sözünü veren Başkan Fadıloğlu, belediyenin hizmetine ilişkin yöneltilen tüm soruları da yanıtladı.
Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:
“Tabii gönül istiyor ki tüm hemşerilerimizle çok sık bir arada olalım. Ancak, 900 bin nüfusa dayanan bir ilçe olunca her hemşerimize ulaşma imkanımız olmuyor. Her mahalleden gönül sohbeti yapabilecek şekilde burada dostlarla bir arada olmak istiyoruz. Tabii şehirde yaşayan her bir birey ayrı bir göz, ayrı bir kulak, ayrı bir eldir. Sizlerle sohbet edip, bizim göremediklerimizi, olan eksikliklerimizi bizlere anlatmanızı istiyoruz. Sizlerden gelen fikirler bizlere ufuk açacak. Fikirleri hayata geçirmek istiyoruz. 40 yıllık evli çiftlerimiz ile 40 günlük evli çiftlerimizi bir araya getirerek sohbet etme imkanı sunuyorduk. Büyüklerimizin hayat tecrübelerini, yeni evli çiftlerimize aktaralım, diye böyle bir organizasyon düzenledik ve uzun süredir devam ediyorduk. Şimdi de bunu gönül sohbetleri olarak her katmandan, her mahalleden, ayrım gözetmeksizin, toplumun her kesiminden ailemizi bir arada buluşturmak istedik. Ben burayı bir aile meclisi olarak görüyorum. Bu şehirdeki yaşayan her bir birey, bizim için bir değerdir. O açıdan sizlerin fikirlerini almak istiyoruz. 2009 yılında sizlerin de desteğiyle göreve geldiğimiz de ana ilkemiz şuydu. Yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep’i, bunun özelinde de Şehitkamil’i nasıl yukarıya çıkarabiliriz. Bu hedefle yola çıktık. Allah’a şükür bundan yaklaşık 2 ay önce bir kuruluşun yapmış olduğu çalışmada, yaşanabilir ilçeler arasında Akdeniz Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden katılan tek bir ilçe var, o da Şehitkamil ilçesidir. Bu bizim sayemizde olmuyor, bu bir ekip sayesinde oluyor. En alt kademesinden en üst kademesine kadar tüm arkadaşlarımızla uyum içerisinde bir tek derdimiz var. Hakikaten yaşanabilir bir Şehitkamil’i nasıl inşa edebiliriz. Onun için yapmış olduğumuz inşaatlar, sosyal tesisler, eğitim kurumları, eğitim faaliyetleriyle bir tık yukarıya nasıl çıkarabiliriz, onun kaygısını hep birlikte yaşıyoruz. Ben, bugün bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökyüzünü Gören Vatandaşlar Telefonlarına SarıldıÖnceki Haber

Gökyüzünü Gören Vatandaşlar Telefonların...

Bin 350 sporcu Fırat’ta kıyasıya yarıştıSonraki Haber

Bin 350 sporcu Fırat’ta kıyasıya yarıştı

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı