Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye giren 102 sporcu turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde haklı gurur ve mutluluğu birlikte yaşadı.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye giren 102 sporcu turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde haklı gurur ve mutluluğu birlikte yaşadı.

17 FARKLI KATEGORİDE 102 SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği’nin ortak organizasyonuyla düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda 17 farklı kategoride dereceye giren 102 sporcu büyük alkışlar eşliğinde ödüllerine Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende kavuştu. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek ile çok sayıda satranç antrenörü, hakemi ve sporcu velisinin katıldığı törende şampiyon satranççılar, ödüllerini almak üzere çıktıkları sahnede zorlu maçların ardından dereceye girebilmenin büyük mutluluğunu yaşadı.

SPORTİF ORGANİZASYONLAR SOSYAL BÜTÜNLEŞME ADINA ÖNEMLİ BİR ARAÇ

34. Geleneksel Satranç Turnuvası Ödül Töreni’nde katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, düzenlen sportif organizasyonların sosyal bütünleşme adına büyük önem arz ettiğini, bunun en güzel örneklerinden birinin de tamamlanan turnuvada Suriyeli sporcu öğrencilerin yer alması olduğunu belirtti. Özkeçeci, “Şehitkamil Belediyemiz, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvası’na katılan tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Müsabakalar esnasında da şampiyonları bir an olsun yalnız bırakmayan değerli velilerimize ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Sportif organizasyonlar, sosyal bütünleşme adına büyük önem arz ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de tamamlanan turnuvada Suriyeli sporcu öğrencilerimizin de yer almasıdır. 7’den 77’ye tüm yaş gruplarında katılımın sağlandığı satranç turnuvalarını geleneksel olarak devam ettirerek branşın gelmişine katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL’DE YARIŞMAK AYRICALIK

Turnuvanın açık kategorisinde yarışan sporcular arasındaki yerini alan antrenör Ekrem İzi, Şehitkamil Belediyesi’nin Gaziantep’te satranç branşının gelişimi adına büyük katkılar yaptığını, özelikle organizasyonlarda yarışmaktan ve sporcu öğrencilerini yarışmalara yönlendirmekten büyük keyif aldıklarını belirtti. İzi, Şehitkamil Belediyesi çatısı altında satranç branşıyla ilgilenmenin ayrıcalık olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürler etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBRAHİM AY: İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADIÖnceki Haber

İBRAHİM AY: İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADI

Gaziantep’te su kesintisi 9 saat sürecekSonraki Haber

Gaziantep’te su kesintisi 9 saat sürecek

Yorum Yazın

MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu
GİBTÜ ev sahipliğinde "Aile Arabuluculuğu Mekanizması Çalıştayı" düzenlendi
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
Hokeyin Volkanı Türkiye Şampiyonu, Şampiyonluk Kupası Gaziantep’e Geliyor
“Maarifin Kalbinde Çocuk” Türkü Şöleni Büyük Beğeni Topladı
Gaziantep Polisgücü Şampiyonluğu Alanya’da Kutladı
Kahraman taksiciye ödül
Gaziantep'te ulaşıma zam: İşte yeni fiyatlar
Çiçek hırsızlığı kavgasında 2 kişiyi öldüren sanık hakkında yakalama kararı çıktı
Belediye meclisinde şapkalı toplantı
Fizyoterapist Rabia Pancar Uyarıyor: “Bilinçsiz Egzersiz Sağlığı Tehlikeye Atıyor”
Hokeyde Zirvenin Adı Yine Polisgücü!
Yrem Beauty İlham Veren Bir Lansmana Hazırlanıyor
FIFA'dan Gaziantep FK'ya transfer yasağı cezası