Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu yapılan Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı. Başkan İrfan Demirci liderliğinde Başkan Yardımcılıklarına Burkay Güçyetmez ve Hamit Öztürkmen, Saymanlığa Özlem Çetindağ Karaca, Genel Sekreterliğe ise Ahmet Baydilek görevlendirildi.

Şehitkamil Kent Konseyi’nde ilk toplantı İrfan Demirci başkanlığında gerçekleşti. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konseyin yönetimi de belirlendi. Gaziantep’in ilk ilçe kent konseyi olma özelliği taşıyan Şehitkamil Kent Konseyi Başkanı İrfan Demirci, toplantıda geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesinin çağrısı ile 135 kurum temsilcisinin katılım gösterdiği Olağan Genel Kurulu’nun ardından yürütme kurulunun belirlendiğini söyledi. “Katılımcı demokrasinin adeta bir şöleni yapılmıştır” diyen Demirci, “Akademik meslek odalarının, kamu yararına faaliyet gösteren Dernek ve STK’ların ve sendikaların kıymetli temsilcileri ile güçlü üreten ve kentin sorunlarını tespitte büyük rol oynayacak konseyimizin ilk adımını atmış bulunmaktayız” dedi.
“Kadın ve Gençlik Meclisi kurulacak”
Başkan Yardımcılıklarına Burkay Güçyetmez, Hamit Öztürkmen, saymanlığa Özlem Çetindağ Karaca, genel sekreterliğe ise Ahmet Baydilek’in görevlendirildiğini paylaşan Demirci, “Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü kurulda kent konseylerinin en önemli organlarından olan Kadın ve Gençlik Meclisinin en kısa sürede oluşturulması kararı alındı. Yine beraberinde Kent Konseyi bünyesinde oluşturulacak olan çalışma grupları talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenecektir” şeklinde konuştu.
“Sorunlar ve ihtiyaçlara yönelik projeler oluşturulacak”
Şehitkamil Kent Konseyi’nde meclis ve çalışma grupları oluşturulurken toplumun farklı ve geniş kesimlerinden katılım sağlanmasının önünü açacaklarını anlatan Demirci, “Farklı bilgi ve birikim ve deneyimlerin kent konseyinin çalışmalarına yansıması bir zenginlik oluşturacaktır. Bu açıdan gelecek katkıları önemsiyoruz. Şehitkamil ilçemizin çevre, imar, kültürel faaliyetler, eğitim, toplumsal ve sosyal hayatın geliştirilmesi ile ilgili talepler ve halkın dile getirdiği sorunlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda projeler oluşturarak Şehitkamil Belediyesi ve kamu kurumlarına sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde İlk Böbrek Nakli Başarıyla GerçekleştiÖnceki Haber

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde İlk Böbrek...

Tahmazoğlu’ndan özel ziyaretSonraki Haber

Tahmazoğlu’ndan özel ziyaret

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi