Şehitkamil Belediyespor, Zirve Yarışını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil Belediyespor, Zirve Yarışını Sürdürüyor
Abone ol
Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi 10 haftasında sahasında Zengenspor ile karşılaştı. 90 dakika mücadeleyi elden bırakmayan kırmızı siyahlılar, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup’ta mücadele eden Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor evinde Niğde temsilcisi Zengenspor’u konuk etti. Şehitkâmil İlçe Stadyumu’nda oynanan maçta kırmızı siyahlılar etkili bir oyun ortaya koydu.

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda mücadeleyi artıran kırmızı siyahlılar, aradığı golü 88. dakikada buldu. Yunus Emre Yılmaz’ın attığı golle temsilcimiz sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 22’ye yükselten kırmızı siyahlılar, zirve yarışını sürdürerek, 3. sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz, ligin 11. haftasında deplasmanda Reyhanlıspor’la kozlarını paylaşacak.

BAŞKANLARDAN TAM DESTEK

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor-Zengenspor karşılaşmasında Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kulüp Başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Teknik Direktör Selçuk İnan da tribündeki yerini aldı. Kırmızı siyahlılara destek veren, yöneticiler karşılaşmadan mutlu bir şekilde ayrıldı.

1 HAFTADA 3. MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan İrfan Karakuzulu, takımını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. 90 dakika boyunca mücadele ettiklerini ifade eden Karakuzulu, zorlu bir fikstürden istedikleri sonuçları aldıklarını belirterek, “Son 4 günde ikinci maçımızı oynadık. 3 gün sonra da deplasmanda Reyhanlıspor’la karşılaşacağız. Futbolcularımız için zorlu bir hafta olsa da mücadeleyi elden bırakmayacağız. Deplasmanda da 3 puan için sahaya çıkacağız. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 4 maç kaldı. Bu maçlardan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepgücü çıkışta 2 – 0Önceki Haber

Gaziantepgücü çıkışta 2 – 0

 "Haydi Sofraya" 7. şubesini açıyorSonraki Haber

 "Haydi Sofraya" 7. şubesini açıyor

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi