Şehitkamil Belediyesi ile Hacı Sani Konukoğlu MTAL arasında iş birliği protokolü imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil Belediyesi ile Hacı Sani Konukoğlu MTAL arasında iş birliği protokolü imzalandı
Abone ol
Valilik Fuaye Salonunda düzenlenen Protokol, mesleki eğitimde öğrencilerin uygulama becerilerini arttırmak, sektörün nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılamaya yönelik yetiştirilmelerini sağlamak, eğitim, üretim, istihdam döngüsünü güçlendirmek ve okulların üretim kapasitelerini artırarak döner sermayelerine katkı sağlamak amacı ile Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hacı Sani Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalandı.

Gaziantep Valiliği’nde düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Hacı Sani Konukoğlu MTAL Müdürü Mehmet Kar katıldı.

Protokolde konuşan Vali Davut Gül; “ Gaziantep sanayi kültürü olan ve üreten bir şehir. Üretim yaparken insan kaynağına ihtiyacımız var. Şehitkamil Belediyemizin projesi ile bu yıl meslek liselerini seçen her öğrenciye belediyemiz burs verdi. Böylece meslek liselerini tercih eden öğrencilerimiz ekonomik olarak desteklenmiş oldu. Şimdi de Belediye olarak yıl içerisinde ihtiyacı olan ürünleri öğrencilerimizin ürettikleri ürünlerden alacak. İnanıyorum ki hem öğrencilerimiz tecrübe kazanacak hem de okulun döner sermayesine katkı sunulmuş olacak. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kaydetti.

Şehitkamil Kaymakamı Abdul Kadir Duran ise yaptığı konuşmada; “Mesleki eğitimi geliştirmek adına olumlu bir proje. Temelde de ilimizin sanayi şehri olmasından dolayı mesleki eğitimi geliştirmemiz ve desteklememiz gerekiyor. Projenin hayırlı olmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Hacı Sani Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Belediye olarak yıl içerisinde kullanacağımız hediyelik ve promosyon ürünlerini bu yıl bu okuldan temin etmeyi kararlaştırdık. Amacımız öğrencilerimizin el becerilerinin arttırılmasının yanı sıra okulun döner sermayesine katkı sunmak. Ayrıca bu kaynağın şehrimizde kalmasını sağlamak. Bu konuda Sayın Valimizin önderliğinde başlatılan eğitim desteklerine biz de belediye olarak katkı sunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve protokol fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkanı Sarı, gazetecileri ağırladıÖnceki Haber

Belediye Başkanı Sarı, gazetecileri ağır...

Spor Faaliyetlerini Liste Başına Aldıran ProjeSonraki Haber

Spor Faaliyetlerini Liste Başına Aldıran...

Yorum Yazın

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!
Gaziantep'te kaza Biri ağır 2 yaralı!
Gaziantep’te KADES Seferberliği
Şahinbey'de 06.06.2026 yoğunluğu: Bir günde 106 nikah kıyıldı
Gaziantep'te 7 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te 15 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
CHP'de Şok İstifa! Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti