Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılığı görevine 5 isim atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılığı görevine 5 isim atandı
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcılıkları görevlerine aylardır atama yapılması bekleniyordu. Belediye Başkanı Umut Yılmaz, başkan yardımcısı olarak görevlendirilen 5 ismi açıkladı.

 Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Gündemdeki 13 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği mecliste Başkan Yılmaz, yeni dönem başkan yardımcılarını da açıkladı.
Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 13 madde görüşüldü.
Şehitlerimiz için Fatiha okundu
Başkan Umut Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında şehit düşen 2 askeri personel ve 8 Eylül 2025 tarihinde İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Ömer Amilağ’a Allah’tan rahmet dileyerek başsağlığı diledi. Yılmaz’ın isteği üzerine ebediyete intikal eden aziz şehitler için Fatiha okundu.
Kalbimiz ve yüreğimiz Sumud Filosu ile
Başkan Yılmaz’ın gündemindeki bir diğer konu ise Küresel Sumud Filosu oldu. Yılmaz, Gaziantep’ten gazeteci Yaşar Yavuz’un da yer aldığı filoya yönelik İsrail tarafından gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, "Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şahsında tüm aktivistlere selam yolluyorum. Kalbimiz ve yüreğimiz sizinle. Şunu herkes bilmelidir ki bu şehrin insanı zalimin karşısında, mazlumun yanındadır" dedi.
Yılmaz, başkan yardımcılarını açıkladı
Yılmaz, kamuoyunca merakla beklenen yeni yönetim kadrosuna ilişkin de açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 5 kişilik başkan yardımcısı kadrosunu belirlediğini ifade ederek, "Belediye başkan yardımcılıklarına Yusuf Açıkgöz, Ceyda Gürsel, Hakan Aslansoy, Hülya Kılıç ve Umut Salcan tarafımca atanmıştır. Şehrimize ve ilçemizi hayırlı olsun" diye konuştu.
13 madde komisyonlara sevk edildi
Başkan Yılmaz’ın açıklamalarının ardından gündem maddeleri oylandı. Gündemdeki 13 maddenin 6’sı oybirliği ile İmar Komisyonu, 7’si ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Yılmaz, Ekim ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi’nin 09.10.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Dr. İdris Ertaşkın hayatını kaybettiÖnceki Haber

Dr. İdris Ertaşkın hayatını kaybetti

Gaziantep'te mangal yasağı son buldu!Sonraki Haber

Gaziantep'te mangal yasağı son buldu!

Yorum Yazın

Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası 
Yılmaz’dan üniversite adaylarına destek
Atatürk Heykeli yeni yerine taşınıyor