Şehir hastanesinin yapımı ile ilgili son durum meclis gündeminde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir hastanesinin yapımı ile ilgili son durum meclis gündeminde
Abone ol
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’te yapımına başlanan şehir hastanesini yapımımın sürekli ertelenmesi ve yavaşlatılması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Milletvekili Kaplan, “Yaklaşık 10 yıldır yapımına devam edilen, Gaziantep’teki Şehir Hastanesi 638 bin metrekarelik alana kurulacak ve yaklaşık 1875 yatak kapasiteli bir hastane haline getirilecekti. “Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hastanesi” denilerek kamuoyunu bilgilendiren dönemin bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada, hastaneyi 3 yılda tamamlayacaklarını açıklamıştı. Gaziantep Şehir Hastanesinin 2023 yılında tamamlanarak hizmete gireceğini tüm kamuoyuna duyurmuştu. 

Bugün geldiğimiz noktada Mart ayından beri hastaneye bir çivi çakılmadı. Şehir Hastanesi işini yüklenici firma tarafından askıya alındığı ve inşaatın durdurulduğu bilgilerini alıyoruz. Bu kadar emek ve para harcanarak, yıllardır tamamlanması planlanan hastane yapımı durmuş durumda. Yetkililerden somut en ufak bir açıklama dahi verilmiyor.

2023 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanan ve bir inşaat firması tarafından yapımı üstlenilen Gaziantep Şehir Hastanesi işini yüklenici firmanın inşaatı bıraktığı ve askıya aldığı iddia edilmektedir.

Geçtiğimiz Mart ayından beri tek bir çivi çakılmayan bu hastane inşaatının ne zaman biteceği yetkililer tarafından biran önce açıklanmalıdır.

Yılan hikayesine dönen şehir hastanesinin yapımı için gerekli olan çalışmalar bir an önce yapılmalı, kamuoyuna net bir bilgi verilerek vatandaşlarımız aydınlatılmalıdır” diye ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baypas ameliyatı oldu 3. gün taburcu edildiÖnceki Haber

Baypas ameliyatı oldu 3. gün taburcu edi...

Akaryakıtta artış hız kazandı: Motorine dev zamSonraki Haber

Akaryakıtta artış hız kazandı: Motorine...

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi