Şahinbey'de kursiyerler resimlerini sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey'de kursiyerler resimlerini sergiledi
Abone ol
Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde her yaştan kursiyerler kendi yaptıkları resimleri sergiledi.

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde ve Gençlik Merkezleri'nde her yaştan vatandaş için çeşitli imkânlar sunarak geleceğin ressamlarını yetiştiriyor. Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde eğitim alan kursiyerler yağlı boya, akrilik boya, sulu boya, pastel boya, kuru boya, karakalem teknikleri ile yaptığı resimleri sergiledi. 100'e yakın resim sergilenirken vatandaşlar resim sergisine yoğun ilgi gösterdi.

“Resim yapmak hayatlarını değiştirdi”
Resim kursuna geldikten sonra kendi yeteneğinin farkına vardığını ifade eden Elif Şaşuşağı, “Çocukluğumdan bu yana resim yapımına karşı ilgim var ve on aydır da Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde resim kursuna geliyorum. Burada aldığım eğitimle kendimi geliştirdim ve yeteneğimin farkına vardım. Ailemde bana her zaman destek oldu ve resim yapmaya başladım. Bizlere bu imkânı sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

“Sanata ve resim yapmaya karşı aşırı bir ilgim vardı”
Şerife Uz, resim yapmaya başladıktan sonra hayata bakış açısının değiştiğini ifade ederek, “Sanata ve resim yapmaya karşı aşırı bir ilgim vardı. Deniz taşlarını boyamaya başlayarak resim yapmaya başladım. Daha sonra Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne gelerek kendimi daha da geliştirmek istedim ve resim yapmaya başladım. Yaptığım resimleri torunlarım, akrabalarım ve komşularım çok beğeniyor. Resim yapmaya başladıktan sonra dünyaya bakış açım değişti. Resimlerimin sergilenmesi de beni ayrıca mutlu ediyor. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“Resim yapmayı çok seviyorum”
Ali Kerem Çekiç ise resim yapmayı sevdiğini belirterek, “Resim yapmayı çok seviyorum ve Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde kendimi iyice geliştirdim. Önümüzdeki yıllarda Güzel Sanatlar okuyarak kendimi çok daha ileri seviyelere taşımak istiyorum. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bruno Viana, Gaziantep FK'daÖnceki Haber

Bruno Viana, Gaziantep FK'da

Şehitkamil meclis toplantısı yapıldıSonraki Haber

Şehitkamil meclis toplantısı yapıldı

Yorum Yazın

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!
Gaziantep'te kaza Biri ağır 2 yaralı!
Gaziantep’te KADES Seferberliği
Şahinbey'de 06.06.2026 yoğunluğu: Bir günde 106 nikah kıyıldı
Gaziantep'te 7 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te 15 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
CHP'de Şok İstifa! Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti