Şahinbey Belediyesi'nden Gazze'de kardeşlik iftarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey Belediyesi'nden Gazze'de kardeşlik iftarı
Abone ol
Şahinbey Belediyesi, kardeş belediye olarak destek verdiği Gazze'de Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan yardım programı kapsamında her gün bin kişilik iftar yemeği veriliyor.

Şahinbey Belediyesi, İsrail zulmünün altında olan Filistinli ve Gazzeli kardeşlerine destek olmaya devam ediyor. Daha önce Gazze'ye tam donanımlı ambulans desteğinde bulunan Şahinbey Belediyesi Ramazan Ayında da Gazzeli kardeşlerini yalnız bırakmayarak her gün bin kişiye iftar yemeği ikram ediyor.
"Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız"
Gazze halkının zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, iftar programının önemine vurgu yaparak, "Kardeş Belediyemiz Gazze'de her gün bin kişilik iftarlar veriyoruz. Ramazan Ayı'nın bereketini kardeşlerimizle paylaşmanın büyük mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Kötü günler bir gün elbet geride kalacak ve Filistin tamamen özgürlüğüne kavuşacaktır" dedi.
Bin kişilik iftar veriliyor
Şahinbey Belediyesi'nin başlattığı iftar programı bölgedeki ihtiyaç sahiplerine önemli bir destek sağlıyor. Ramazan ayı boyunca her gün 1000 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılacak.
Bölge halkının yanında olduklarını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Gazze'ye yapılan yardımların sadece Ramazan ayıyla sınırlı kalmayacağını, ihtiyaç oldukça desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.
Gazze halkından teşekkür
Gazze'de gerçekleştirilen iftar programı, zor şartlar altında yaşayan Filistinliler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Yemek dağıtımına katılan vatandaşlar, zor zamanlarda kendilerini yalnız bırakmayan Türkiye'ye ve Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür etti.
İftar organizasyonunun Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtilirken, Şahinbey Belediyesi'nin Filistin halkına yönelik desteğinin süreceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezası bulunan firari yakalandıÖnceki Haber

Hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezası bu...

Özyurt: Faiz İndirimleri Reel Sektöre YansıtılmalıSonraki Haber

Özyurt: Faiz İndirimleri Reel Sektöre Ya...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi