Şahinbey Belediyesi engelli vatandaşları ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey Belediyesi engelli vatandaşları ağırladı
Abone ol
Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Konakları’nda bedensel ve görme engelli vatandaşların yanı sıra 500 Suriyeli yetimle iftarda beraber oldu.

Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Konakları’nda bedensel ve görme engelli vatandaşların yanı sıra 500 Suriyeli yetimle iftarda beraber oldu.

Şehreküstü Konakları’nda her gün 3000 kişiye iftar veren Şahinbey Belediyesi, GÖRBİR, GAFED Derneği Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 500 Suriyeliyi yetimi ağırladı.

ŞAHİNBEY ENGELİLERİN YANINDA

GÖRBİR Dernek Başkanı Mehmet Aysel, Şahinbey Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek: “Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu bu güzel faaliyetten dolayı tüm ekibine canı gönülden teşekkür ederiz. Her gün burada 3000 kişiye iftar yemeği veriliyor. Buraya gelen insanlarla birlikte neşe içerisinde iftar açılması kadar haz verici bir duygu yoktur. Bundan dolayı da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu yürekten kutluyorum. Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Diyeceksiniz nasıl görüyorsun da takip ediyorsun. Önemli olan insanın gözlerinin görmesi değil kalp gözüyle bakabilmesidir. Örneğin caddede veya kaldırımda yürürken, engeliler için neler yapılmış bunu rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. Daha önce kaldırımların 40 cm yükseklikte olduğunu da gördük. Şimdi ise engeli araçlarının rahatça kullanıldığı kaldırımları da görebiliyoruz. Böylece başkanımız bir nebzede olsa engellilerin önünden engelleri kaldırmış oluyor” dedi.

BAŞKAN YILIN HER GÜNÜ YANIMIZDA

GAFED Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Oğul, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun engellileri yılın her günü desteklediğini belirterek: “Şahinbey Belediyesi ailesi engelli engelsiz yılın 365 günü tüm halka kucak açtığını bir kez daha göstermiştir. Burada her gün bu kadar insana yemek vermek, her belediye başkanının harcı değildir. Aynı zamanda engellilerimize gösterilen ilgi, alaka ve yardım anlamında Şahinbey Belediyesi her zaman yanımızda. Kendisine bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO LİSELERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİÖnceki Haber

SANKO LİSELERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

FADILOĞLU, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTISonraki Haber

FADILOĞLU, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat