Şahin dobra dobra konuştu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin dobra dobra konuştu!
Abone ol
Gaziantep’te son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri kent yöneticileri ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan tarafından masaya yatırıldı.

Vali Davut Gül’ün ev sahipliğinde yapılan bir toplantıyla Gaziantep’e yapılan enerji yatırımlarının konuşulurken toplantıda hazır bulunan Enerjisa yetkililerine de Gaziantep’te son dönemde yapılan elektrik kesintilerinin sebepleri soruldu. Konuya ilişkin söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise elektrik kesintileri yüzünden son dönemde büyük mağduriyet yaşayan vatandaşın adeta tercümanı oldu. Şahin, Enerjisa yetkililerine samimi olun ve işinizi yapın çağrısı yaparken, bu şehir bu şekilde hizmet görmeyi hak etmiyor” dedi.

Gaziantep Valiliği’nde yapılan toplantıya; “Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile Vali Davut Gül, Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Sermet Atay, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Enerjisa’nın üst düzey müdür ve yetkilileri de katıldı. Toplantıda Gaziantep’e yapılan enerji yatırımları ve son dönemde sık sık kesilen elektrik konusu da ele alındı. Şahin, 1970’lerden kalma altyapı ile Gaziantep’e enerji verilemeyeceğinin altını çizerken Enerjisa’ya gereğini yapın çağrısında bulundu.

ŞAHİN’DEN SERT SÖZLER

Enerjisa’nın üst düzey yetkililerinin gözünün içine baka baka konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Biz sıfır asfaltı yaptıktan sonra, elektrik ve doğalgaz çalışması için yapılan sıfır asfaltın parçalanmasından utanıyorum. Bize mali sorun demeyin. Sorun buysa, söyleyin bu sorunu da halledelim. Ama, bize samimi olun. Verdiğiniz sözleri takip edin ve yapın. Güvenilir olun, sağlıklı iletişim sağlayın. Artık birbirimizi idare edecek durumumuz yok. Burada verilen sözlerin mutlaka takipçisi olacağız. Ya Enerjisa gereğini yapacak, ya da biz gerekeni yapacağız. Biz bütçemizin yarısından çoğunu yer altı çalışmalarına gömdük. Eğer o paralara çiçek diksem Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı diye anılırdım. Gaziantep’in çözemeyeceği sorun yok. Sorun mali konuda ise söyleyin, bunu da halledelim. Senenin sonunda mali sorun var diyerek söz verilen işlerin yapılmaması ile karşımıza geçmeyin. Ayakkabısı olmayan birini sinemaya götüremezsiniz. Biz nelerle uğraşıyoruz, bu şehre 1970’in altyapı imkanları ile enerji veremezsiniz” ifadelerinde bulundu.

ENERJİSA YETKİLİERİ SUSPUS OLDU

Fatma Şahin’in sözleri karşısında donup kalan Enerjisa yetkilileri ise açıklama bile yapamazken Şahin’in bu konuşması ve konuya olan hassasiyeti tüm kesimler tarafından takdir topladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nizip Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Nizip Belediyesi Şubat ayı meclis toplan...

Şehit Süleyman Demirel’in naaşı memleketine uğurlandıSonraki Haber

Şehit Süleyman Demirel’in naaşı memleket...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı