Pamuk: Gaziantep’in en büyük gücü toplumsal dayanışma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pamuk: Gaziantep’in en büyük gücü toplumsal dayanışma
Abone ol
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar başkanlığında bir araya gelen; Abdallar, Aleviler, aşiret temsilcileri ile dernek ve federasyon çalışmaları yürüten toplulukla yapılan buluşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep’te farklı toplumsal kesimlerin bir araya gelerek ortak bir gelecek iradesi ortaya koymasının son derece önemli olduğunu söyleyen Pamuk, “Biz Zafer Partisi olarak bu yapıların sorunlarını kendi sorunlarımızdan ayrı görmüyoruz” dedi.

Pamuk, toplantıda karşılıklı temasların uzun süredir devam ettiğini belirterek “Bu topluluğun dile getirdiği meseleler; iş, aş, adalet, temsil ve aidiyet başlıkları, aslında bu ülkenin ortak sorunlarıdır. Dertleri bizim derdimizdir, sorunları bizim sorunlarımızdır. Bu anlayışla, her zaman temas hâlindeyiz” diye konuştu. 

Buluşma sırasında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamlarını ilettiğini belirten Pamuk, “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamlarını kendilerine ilettim. Toplumsal birlik ve milli dayanışmanın, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu değerlerden biri olduğunu her fırsatta vurguluyoruz” dedi.

Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar liderliğinde oluşan yapının Gaziantep için önemli bir potansiyel barındırdığını ifade eden Pamuk, “Birlikten güç doğar. Gaziantep’te böyle bir birlik arayışı, şehrimiz için bir güç ve umut ışığıdır. Toplumsal yapının her unsurunu kapsayan, ayrıştırmayan her çabanın yanında olmak bizim için bir sorumluluktur” dedi. 

Mehmet Pamuk, “Doğuş Partisi Genel Başkanı Sayın Mahmut Karalar başkanlığında bir araya gelen bu topluluğun, Gaziantep’te ve bölgede toplumsal barışa katkı sunacağına inanıyorum. Zafer Partisi olarak, milli birlik ve ortak akıl zemininde yürütülen her yapıcı çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te şok denetim: Kasapta kaçak alkol üretimi yapıldığı tespit edildiÖnceki Haber

Gaziantep'te şok denetim: Kasapta kaçak...

Nizip Spor, Hassa Spor ile 1-1 Berabere KaldıSonraki Haber

Nizip Spor, Hassa Spor ile 1-1 Berabere...

Yorum Yazın

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!
Gaziantep'te kaza Biri ağır 2 yaralı!
Gaziantep’te KADES Seferberliği
Şahinbey'de 06.06.2026 yoğunluğu: Bir günde 106 nikah kıyıldı
Gaziantep'te 7 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te 15 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
CHP'de Şok İstifa! Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti