Özkeçeci’den seçim öncesi çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkeçeci’den seçim öncesi çağrı
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP’li ve DSP’li vatandaşlara seslenerek “CHP’li ve DSP’li kardeşlerimize sesleniyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta bir kez daha düşünerek karar verin.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP’li ve DSP’li vatandaşlara seslenerek “CHP’li ve DSP’li kardeşlerimize sesleniyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta bir kez daha düşünerek karar verin. CHP’nin başını çektiği Millet İttifakı bütün yurtta olduğu gibi HDP’ye taşıyıcı annelik yapmaktadır” dedi.

GAZİANTEP’İN TÜM İLÇELERİNİ VE BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAĞIZ

Yerel seçimlerden AK Parti’nin Gaziantep’te tüm ilçelerle birlikte büyükşehir belediyesinde de başarıyla çıkacaklarını söyleyen Özkeçeci, “Seçime çok az bir süre kaldı. Pazar günü açık ara tüm ilçeleri ve büyükşehir belediyesini alacağız. Biz buna eminiz. Dokuz ilçemiz ve büyükşehir olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok kıymetli iki genel başkan bir araya gelerek Cumhur İttifakı kurdular. Karşımızdaki ittifakın amacı belli değil. Ben burada vatanını Gaziantep’ini seven CHP’li vatandaşlarımıza sesleniyorum. CHP’nin büyükşehirde adayı yok ilçelerde var. İlçe meclis üyelikleri nasıl oluşuyor sizlerin takdirine sunuyorum. CHP’nin ilçe listelerinde terör örgütlerine yakın olan isimler var. Bunu CHP’li kardeşlerimiz görsünler. Bizler sırtını bu millete değil PKK’ya Kandil’e dayayan HDP Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi Gaziantep’imizi de Truva Atı olarak kullanmaktadır” açıklamalarında bulundu.

KURT KUZU POSTUNA BÜRÜNDÜ

Millet ittifakının  HDP’ye taşıyıcı annelik yaptığını sözlerine ekleyen Özkeçeci, “Daha önce HDP milletvekilliği de yapan Celal Doğan, Millet İttifakından aday olamayınca DSP’den Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuştur. Celal Doğan’ın belediye meclis üyesi listesini CHP’nin hazırladığı, listeye HDP’lileri doldurduğu açık ve nettir. Terör örgütleri ile Şehitkamil Belediyesi meclis üyesi aday listesinde terör örgütleri ile irtifaklı olduğu bilinen 8 isim, Şahinbey’de 6 isim ve İslahiye İlçesi’nde de 1 kişi. Kurt kuzu postuna bürünmüştür. Bizans oyunları ile Gaziantep’imizi işgal ediliyor. CHP’nin başını çektiği Millet İttifakı da bütün yurtta olduğu gibi HDP’ye taşıyıcı annelik yapmaktadır. Bunu yaparken de DSP’yi amaçlarına alet etmektedirler” dedi .

ÖZKEÇECİ CHP’Lİ VE DSP’Lİ SEÇMENLERE SESLENDİ

CHP’li ve DSP’li vatandaşlara seslenerek sandıkta oy kullanmadan önce bir kez daha düşünmeleri gerektiğini dile getiren Özkeçeci, “İstiklal mücadelemizin meşalesini yakmış Gazi şehrimizi 226 evladını teröre şehit vermiştir. Gazi şehrin evlatları bu ihanet yutturmacasına aldanmayacaklardır. Ben buna inanıyorum ve CHP’li kardeşlerimize sesleniyorum. CHP’ye ve DSP’ye gönül veren kardeşlerimizin de basiret ve ferasetleriyle bu oyunu göreceklerine ve fırsat vermeyeceklerine inanıyorum ben. Bizim amacımız terör örgütlerine ve ona yandaşlık yapanlara karşı mücadele vermektir” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sobaya döktüğü yanıcı madde yüzünden canından olduÖnceki Haber

Sobaya döktüğü yanıcı madde yüzünden can...

Ciğerci Hüseyin 30 ayrı kebap çeşidiyle dikkat çekiyorSonraki Haber

Ciğerci Hüseyin 30 ayrı kebap çeşidiyle...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı