Özkeçeci: FETÖ'nün yerini doldurmak isteyenler var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkeçeci: FETÖ'nün yerini doldurmak isteyenler var
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, FETÖ ile mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam ettiğini, örgüt mensuplarına acımanın mümkün olmadığını söyledi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, FETÖ ile mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam ettiğini, örgüt mensuplarına acımanın mümkün olmadığını söyledi.

Özkeçeci, eli kanlı örgütün yerini doldurmak isteyen menfaat çevrelerine de izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, FETÖ ile sürdürülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Özkeçeci, "Bu örgüt geleceğimize kast etmiş, eli kanlı bir yapılanma, dış güçlerin de desteğiyle uzun yıllar boyunca devletin içine büyük bir ustalıkla sızmış bir aysberg gibi. Örgütün mensuplarına kesinlikle acımamak gerek. Yoksa eski duruma yeniden gelmesi mümkündür" dedi.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) yönetiminin ziyaretinde konuşan Özkeçeci, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle güçlü bir kongreden alnımızın akıyla çıktık. Şiddetli yağmura rağmen vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızı görmek için kongre salonunu doldurdu. Salondakinin iki katı da dışarıda yağmur altında bekleyen insan vardı. Dünyanın başka bir yerinde parayla bile böyle bir kitleyi o yağmura rağmen toplamanız mümkün değildir" diye konuştu.

ACIMA YOK

Teşkilat olarak Gaziantep Adliyesi'nde devam eden FETÖ-PDY davalarını duruşmalarını takip ettiklerini söyleyen Özkeçeci, "Yargılanan kişiler dava süreçlerini sulandırmak için ellerinden geleni yapıyor ama hakimlerimiz buna prim vermiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız kongremizde bir kez daha net olarak bunlara acınmayacağını, hukuk dairesi çerçevesinde hepsinin hak ettiği cezayı alacağını yineledi. Bunlara acırsak acınacak duruma geliriz. Herkes hak ettiğinin karşılığını bulmalıdır" dedi.

FETÖ AYSBERG GİBİ

FETÖ'nün dış güçlerin de desteğiyle dünyanın her tarafına yayıldığını, ülkemizde uzun yıllar devam eden bir süreç içinde devletin her kademesine sızdığına dikkat çeken Eyüp Özkeçeci, "Tıpkı bir aysberg gibi. Dışarıdan bakınca sadece sınırlı bir kısmını görebiliyorsunuz. Siyaset kurumu olarak, AK Parti olarak bunlarla mücadelemizi kararlı bir biçimde sürdüreceğiz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için bu çok önemli" şeklinde konuştu.

 

FETÖ'NUN YERİNİ DOLDURMAK İSTEYENLER

FETÖ'nün devlet ve çeşitli sivil toplum kurumlarındaki yerini doldurmak isteyen bazı kurum ve çevrelerin olduğunu, buna kesinlikle müsaade etmemek gerektiğini belirten Özkeçeci, "Devletin ilgili kurumları bu tür oluşumları titizlikle takip ediyor. Biz de parti olarak bu amaç içinde olacak kişi ve kurumlara dikkat ediyoruz. FETÖ'nün yerini benzer bir oluşumun almasına izin vermeyeceğiz" dedi.

ERDOĞAN: TÜM DİNAMİKLERİ TEMSİL EDİYOR

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan da yapılan kongrede yeniden İl Başkanı seçilen Eyüp Özkeçeci'ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak başladığı konuşmasında siyaset kurumu ve sivil toplum kurumları arasındaki istişarenin önemine dikkat çekti. Erdoğan, "Sayın Eyüp Özkeçeci'nin yeni yönetiminde Gaziantep'in tüm dinamiklerinin temsil edilmesi önemli. Gaziantep'in en geniş katılımlı STK'sı olarak Gaziantep için çalışanlara, kentimiz için taş üstüne taş koyanlara destek olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yönetimde görev alan arkadaşlara destek olmaya hazırız" diye konuştu.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 6 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 6 gö...

Park halindeki otomobilin motoru alev aldıSonraki Haber

Park halindeki otomobilin motoru alev al...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı