Oğuz Demir projelerini tek tek açıkladı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oğuz Demir projelerini tek tek açıkladı 
Abone ol
Demirbey Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demir yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ürettiği projelerle takdir toplayan,  her kesimden vatandaşların beğenisini kazanan Oğuz Demir, Gaziantep’e değer katıyor. 

FISTIKLIKTA DEV PROJE

Gaziantep’te nitelikli yapılar inşa eden Demir OD Yapı birçok sektörde ve alanda  faaliyet gösteriyor. Alanında uzman yöneticiler ve kadrosuyla iş yaptığı sektörlerde başarıdan başarıya koşan Oğuz Demir ve ekibi Gaziantep’te fark yaratıyor. Oto Center projesi başta olmak üzere Gaziantep’te inşa ettiği yapılarla takdir toplayan Demirbey OD Yapı, Fıstıklık Mahallesi’nde Oto Center’in ikinci etabının yapımına başlıyor. 8 bin metrekare alana yapılacak olan Fıstıklık’taki Oto Center’de 33 işyeri bulunacak ve işyerleri 170 metrekare ile 300 metrekare arasında değişecek büyüklükte inşa edilecek.

Oğuz Demir OD Yapı, 2023 yılında Demirbey Oto Center KÜSGET içersinde bulunan Demirbey plazayı tamamladı. 2023 yılının ikinci döneminde temeli atılan Aydınlar mahallesi Demirbey Cent ve Demirbey Oto Center 2 inşaatına başlandı. Proje aşaması bitti, inşaat ise devam ediyor.

SADECE GAZİANTEP’İN DEĞİL GÜNEYDOĞU’NUN EN BÜYÜĞÜ

Burç Esentepe Semtinde lüks 2 bin kişilik hem açık hem de kapalı olmak üzere Güneydoğu’nun en modern düğün salonunu faaliyete geçirecek olan Oğuz Demir, düğün salonunda dudak uçuklatacak hizmetler verecek. Kır düğününden, yemekli hizmete, sahne düzenlemesinden organizasyona, çiftlerin elini hiçbir şeye vurmadan 4/4’lük hizmetlerin sunulacağı bir alan  yaratacak. Gaziantep'in en büyük, en şık en modern kır düğün salonunu projesini şehre kazandıracaklarını belirten Demir, çiftlere rüya bir düğün imkanı sunuyoruz.

7’den 70 her şeyi düşünülmüş bir yaşam alanı düşündük. Konfor ve hizmette sınır yok. Kişiye özel, müşterinin ön planda olduğu kaliteyi ilke edindiğimiz bir düğün salonu projesi. Gaziantep’e yakışan bu projemiz hayata geçecek ” Şeklinde konuştu.


GAZİANTEP’E YENİ AVM GELİYOR
Aydınlar Mahallesinde yapımı devam eden Demirbey Center ise bölgeye hitap edecek şekilde projelendirilmiş, alışveriş merkezinin içersinde bulunan marketler, mağazalar, yeme içme kültürünün sergileneceği lüks mekanlar oluşacak.

“DÜNYA’DA TÜRKİYE, TÜRKİYE’DE GAZİANTEP”
Projelerle ilgili açıklamada bulunan Oğuz Demir, "2024 yılında iş dünyasını iyi günler bekliyor. Karamsarlığa yer yok. “Dünya’da Türkiye’de Gaziantep” felsefesiyle işlerimizi yürütüyoruz. Krizde bile üretim yapıp istihdam alanı yaratmak istiyoruz. Çünkü başka memleket başka ülke yok. 2024’ün güzel geçeceğine inanıyorum. Her konuda devletimizin kararlarına güveniyoruz. Karamsarlığa kapılmadan yatırmılarımız devam edecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAKATAD Başkanı Mezine Sırakaya’dan, Süper Kupa 6 Şubat’ta Gaziantep’te oynansınÖnceki Haber

GAKATAD Başkanı Mezine Sırakaya’dan, Süp...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etti!Sonraki Haber

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etti...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı