Mustafa Bozgeyik’ten Ankara Çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Bozgeyik’ten Ankara Çıkarması
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Ankara'ya giderek önemli temaslarda bulundu. Bozgeyik’in Başkent ziyaretinin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ı ziyaret eden Bozgeyik, ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne geçti. Burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Edip Semih Yalçın ve Yaşar Yıldırım ile görüştü.

Devlet Bahçeli’ye Bilgilendirme

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Bozgeyik, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçları ve teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Gaziantepli hemşehrilerinin selamlarını ileten Bozgeyik, Genel Başkan’a Gaziantep’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin Değerlendirilmesi

Yoğun geçen başkent ziyaretini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, "Ankara'da memleketimiz ve teşkilatlarımız açısından önemli temaslarda bulunduk. Oldukça samimi bir ortamda verimli görüşmelerimiz oldu. İlimizde Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar ve teşkilat olarak geleceğe yönelik projelerimiz  Kıymetli Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ve Genel başkan Yardımcılarımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, tüm Gaziantepli hemşehrilerimize selamlarını gönderdi," dedi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep FK'da Pendikspor mesaisi sürüyorÖnceki Haber

Gaziantep FK'da Pendikspor mesaisi sürüy...

Gaziantep Lisesi'nden, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'a büyük vefaSonraki Haber

Gaziantep Lisesi'nden, kaleci Ahmet Eyüp...

Yorum Yazın