Milletvekili adaylarından memohaber'e çok özel açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili adaylarından memohaber'e çok özel açıklamalar
Abone ol
AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Feray Yılmaz ve Av.Mesut Bozatlı memohaber.com genel yayın yönetmeni Mehmet Taşçı'yı ziyaret etti. İki aday da ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulunarak seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi. 

Yaklaşan 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi Gaziantep'te siyaset arenası ısındı. Seçimlere çok kısa bir süre kala partilerin milletvekili adayları çalışmalarına hız verirken, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Feray Yılmaz ve Av. Mesut Bozatlı memohaber.com genel yayın yönetmeni Mehmet Taşçı'yı ziyaret etti. İki aday da ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulundu. 

"AK Parti en çok kadın adaya yer veren parti" 
14 Seçimleriyle ilgili açıklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Feray Yılmaz, "AK Parti kadın milletvekili adaylarına en çok yer veren parti konumunda. Gaziantep listesinde de iki kadın aday ve inşallah ikimiz de seçileceğiz. Mecliste iki kadın vekille AK Parti Gaziantep'i temsil edeceğiz" dedi. 

Feray Yılmaz, projelerini açıkladı 
Vekil seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili de bilgi veren Feray Yılmaz,  "Gaziantep olarak önemli bir deprem atlattık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mecliste olursak eğer bu depremden etkilenen iki ilçemizi ön planda tutacağız. Benim de birnci önceliğim mesleğimin de etkisiyle etkin rol üstlenmek istiyorum. Bu konuda hükümetimiz de Cumhurbaşkanımız öncülüğünde üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve Bayramda da ilk köy evlerinin teslimatı Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bizim vatandaşlarımız en güzelini hak ediyor ve bunu da yaparsa AK Parti yapar. Ben de meclise gidersem eğer ilk önceliğim İslahiye ve Nurdağı olacak. Bunun dışında da kadınlara yönelik çalışmalar yapacağım. Elimizden geldiğince şehrimiz için çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

"Sabahın ilk ışıklarından sahura kadar çalışıyoruz"
Seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan Yılmaz, "Adaylarımız belli olduktan sonra hemen çalışmalarımıza hız verdik. Sabah erken saatlerden başlayarak iftar ve hatta sahur vaktine kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Taşradan merkeze doğru çalışma ve ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaştık diyebilirim. Bu sırada vatandaşlarımızın isteklerini de not ederek yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekine olan güveni çok iyi. İnsanların bize olan teveccühünü görüyoruz. Özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlar evlerimizi yaparsa yine AK Parti yapar diyor. Tüm adaylarımız sahada aralıksız çalışıyor ve inşallah seçim de zaferle sonuçlanacak" diye konuştu. 


Av. Mesut Bozatlı, vekil adayı olma sürecini ilk kez anlattı 
AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Av. Mesut Bozatlı ise, "Ben teşkilat içerisinden gelen genç bir vekil adayıyım. Hasan Kalyoncu Üniversitesi AK Hukuk Bölümü temsilcisi ve sonrasında okul temsilcisi olarak görev aldım. Ardından da gençlik kolları il başkan yardımcılığı, Şehitkamil gençlik kolları başkanlığı, Şehitkamil belediye meclis üyeliği ve sonrasında da AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev aldım. Bugün de AK Parti Gaziantep Milletvekili aday listesindeki en genç adayım" dedi. 

"Mecliste gençlerin sesi olacağız" 
Vekil seçilmesi durumunda hedeflediği projelerle ilgili de konuşan Av. Mesut Bozatlı, "Meclise gittiğimizde genç milletvekilleri ile kafa kafaya vererek gençlerin sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bunun dışında en önemli konularımızdan biri de gençlerin istihdamı olacak" ifadelerini kullandı. 

Seçilmesi durumunda hukuk alanında planladığı projelerle ilgili de bilgi veren Bozatlı, "Öncelikle Türkiye'de hukuk yok diyorlar ama ülkemizde hukuk var. Yani bugün birileri çıkıp Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor, kötü konuşuyorlar ama bunun ciddi bir yaptırımı yok. Böyle bir durum diğer ülkelerde olsa bunun yaptırımı çok ağır olur. O yüzden bizim ülkemizde kesinlikle hukuk, adalet ve özgürlük var. Bu kazanımlar da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte daha da rayına oturdu" şeklinde konuştu. 

"Sanayicinin sorunlarını çözeceğiz"
Vekil seçilmesi halinde sanayi bölgesinde yaşanan sorunların çözümü için de gayret göstereceğini ifade eden Bozatlı, "Seçilmemiz halinde özellikle Gaziantep sanayi esnafının sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bu konuda özellikle görüşmeler ve ziyaretler yaparak atılması gereken adımlara beraber karar vererek sorunları çözeceğiz inşallah" dedi. 


"Gaziantep'in en önemli sorunu gecekondulaşma" 
Gaziantep'teki en önemli sorunun gecekondu sorunu olduğunu ve bunun depremle birlikte bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden AK Gaziantep Milletvekili adayı Av. Mesut Bozatlı, Gaziantep'teki en önemli sorun gecekondulaşma sorunudur ve bu sorun çok öncelerden başlamış. Ben de vekil seçilmem halinde özellikle depremin bize bir kez daha hatırlattığı sorunu çözmek için elimden geleni yapacağım inşallah" şeklinde konuştu. 

"Gaziantep'in her yerinde seçim çalışması yapacağız"
Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep'in en önemli noktalarına stantlar kurarak etkili ve geniş çaplı bir seçim çalışması yapacaklarını da sözlerine ekleyen Av. Bozatlı, yapacakları çalışmalar sonucunda seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oyların kullanılacağı sandıklar e-Devlet'ten açıklandıÖnceki Haber

Oyların kullanılacağı sandıklar e-Devlet...

İşe kalkmadığı için öz oğlunu öldürdüSonraki Haber

İşe kalkmadığı için öz oğlunu öldürdü

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi