Memik Since göreve talip

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memik Since göreve talip
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey Meclis Üyesi Memik Since yeniden Şahinbey’e hizmet için meclis üyesi aday adayı oldu. Şahinbey Belediye Meclisinde başarılı işlere imza atan ve ülkücü hareketi hakkıyla temsil eden Memik Since, bir dönem daha göreve talip olduğunu açıkladı.

MHP’li Meclis Üyesi Since, aday adaylığını şu sözlerle duyurdu:

“2011 yılında İl Başkanlığımızın kapısını Gazi Şehrimize hizmet etmek adına Avukat Mehmet Yıldırım Ağabey’in Başkanlığında ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amirimiz, Milletvekilimiz Sermet Atay Bey’in olurlarıyla açtım. O günden beri teşkilatlarımla bağım hiç kopmadı, bir dava adamı olmak gayreti ve bilinciyle hiç küsmedim, davama sırtımı dönmedim, Milliyetçi Hareket’te görev istenmez, verilir anlayışından ödün vermeden şahsıma tevdi edilen tüm görevleri namusum bildim, bu bilinçle hareket ettim.”

CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIYORUZ

Meclis Üyesi Since sözlerini şöyle sürdürdü:

“Muzaffer Çelik, Cahit Çıkmaz ve son olarak Mustafa Bozgeyik Başkanımın döneminde de davama MHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmeyi sürdürdüm. 5 yıldır devam ettirdiğim Şahinbey Belediye Meclis Üyeliğim süresince Liderimiz, Yol Başçımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin mimarı olduğu Cumhur İttifakı’na sahip çıkma gayretiyle çalışmalarımı sürdürdüm. Olmazsa olmazım teşkilatlarımdan gelen talepler doğrultusunda Ülkücü Camiaya mensup olup olmamasına bakmaksızın hemşerilerimizin Şahinbey Belediyesi ile yaşamış oldukları sorunlarına nizami çerçevede çözümler bulmaya ve Belediyemizin 5 yıldır sürdürdüğü hizmetlerin tamamına katkıda bulunmaya çalıştım.”

ŞAHİNBEY’E HİZMET ETTİM

 “Bu süreçte bırakın 1. dereceden akrabalarımı; 2., 3. dereceden bile hiçbir yakınım için ne hizmet ne de personel alımı için kimseyle bir diyaloğum olmadı, hiçbir kişi ve kurumdan bu manada bir istekte ve ricada bulunmadım. Tabi hizmet etmek ve anlaşmazlıkları gidermek konusunda bazen başarılı oldum bazen başarılı olamadım. Ancak geriye dönüp son 5 seneye baktığımda vicdanımın rahat, başımın dik, alnımın ak olduğunu hepinizin bilmesini hasleten istirham ediyorum.”

MHP GAZİANTEP’İN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Since sözlerini şu şekilde tamamladı:

Bu seçimde hemşehrilerime bir dönem daha hizmet etmek adına MHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğumu huzurlarınızda şerefle ve onurla açıklamak istiyorum. Şahsıma bir görev verilip verilmemesine bakmadan tıpkı 2014 – 2019 yerel seçimleri ile geçirmiş olduğumuz bütün Genel Seçimlerdeki şevk ve aşk ile gecemi gündüzüme katarak MHP Şahinbey İlçe ve MHP Gaziantep İl Teşkilatlarımın başarısı için ter dökeceğimi buradan samimiyetle beyan ediyorum.

Memik Since kimdir?

1977 Gaziantep Şehreküstü doğumluyum. Lise öğrenimimi Gaziantep Merkez Anadolu Lisesinde, üniversite öğrenimimi Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünde dereceyle tamamlayarak “Ekonomist” sıfatı almaya hak kazandım. Aynı üniversitede İktisadi Entegrasyon ana bilim dalında yüksek lisans eğitimine kabul edildim ancak işlerimin yoğunluğu nedeniyle bu eğitimimi devam ettiremedim.

Askerlik görevimi önce Asteğmen sonrasında da Teğmen rütbesiyle Tarsus Askerlik Şubesi Kısım Amiri ve Başkan Vekili olarak ifa ettim. 2004 yılından beri biri İbrahimli Bölgesinde biri de İncilipınar Bölgesinde olmak üzere 2 mağazayla Ev ve Genç Odası Mobilyası satışı yapmaktayım. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İhaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu: Çok sayıda gözaltı varÖnceki Haber

İhaleye fesat karıştırma ve rüşvet opera...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Şehirler arası yolcu otobüslerinde hız takip dönemi başlıyorSonraki Haber

Bakan Uraloğlu açıkladı: Şehirler arası...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı