Kurtuluş gününde halkın seçtiği vekiller ortada yoktu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş gününde halkın seçtiği vekiller ortada yoktu!
Abone ol
Gaziantep’in kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısıyla kentte çeşitli kutlama programları düzenlendi. Programlara milletvekili olarak sadece İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısyla kentte çeşitli programlar düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenk bırakılması saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan program daha sonra Yeşil su meydanındaki şehitler anıtına çiçek bırakıldı. 


14 VEKİLİN ÇIKTIĞI ŞEHİRDE KUTLAMALARA TEK VEKİL KATILDI
Gaziantep’in en önemli gününde yapılan programlara ise Milletvekili olarak sadece İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın katılması ise dikkatlerden kaçmadı. Programa, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Garnizon Komutanı Halil Şen, Gaziantep Büyükşehir Beldeiye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP eski Milletvekili Muhittin Taşdoğan, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, Deva Partisi İl Başkanı Av Mehmet Budak, İYİ Parti il Başkanı Şerif Başkülekçi, Gaziler,  Askeri Erkan, STK Temsilcileri  ve vatandaşlar katıldı.

 AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in karşıladığından dolayı, AK Parti Ekonomi İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Zekeriya Aslanı tüm programlara katılması için görevlendiridi. Tüm programlara ise Aslan'ın katılacağı belirtildi.

DİĞER VEKİLLER BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE 
Gaziantep’in diğer Milletvekillerinin TBMM’de bütçe görüşmelerinde olduğu öğrenilirken, milletvekilleri yayımladığı mesajla Gaziantep’in Kurtuluş gününü kutladı. Vekiller aynı zamanda bütçe görüşmelerinden dolayı Gaziantep’e gelemedikleri için üzüntülerini dile getirerek bu önemli günde Gaziantep’te olmayı çok istediklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Nizip Ticaret Odası Başkanlarından 25 Aralık MesajıÖnceki Haber

Nizip Ticaret Odası Başkanlarından 25 Ar...

Macit Eser üzdüSonraki Haber

Macit Eser üzdü

Yorum Yazın

MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı