Korkunç cinayet: Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkunç cinayet: Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Abone ol
Eşinden ayrılıp bunalıma giren adam, eve gittiğinde ailesiyle tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada cinnet geçiren şahıs, 7 yaşındaki oğlunun yanında önce annesi ve babasını, ardından da erkek kardeşini tüfekle vurdu.

İhbar üzerine şüpheli olay yerinde yakalanırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay, Bursa Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren A.Y. (30), 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., bir anda kavgaya tutuştu. Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.’yi, ardından annesi Zozan Y.’yi (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y’yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

- Ailesini tüfekle katleden şüpheli: “Babam özel hayatıma çok karışıyordu”
- Bir süre eşinden boşanan 2 çocuk babasının 2 aydır da işsiz olduğu ortaya çıktı
- Anne ve babasıyla 25 yaşındaki kardeşini öldürdü gözaltına alındı

Bursa’da eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu için bunalıma giren adam, eve gittiğinde babasıyla tartışıp, kavgaya tutuştu. Gözü dönen şüpheli, babasının özel hayatına karıştığını iddia ederek, anne ve babasını tüfekle vurduktan sonra kendisine engel olmak isteyen kardeşini de öldürdü. Olay yerinde yakalanan şüphelinin “Babam özel hayatıma çok karışıyordu, aile hayatı ve işsizlik sebebiyle de bunalıma girdim” dediği öğrenildi.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren 2 çocuk babası Abdulsamet Yayaşit, (30), 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Yayaşit ile tartışmaya yaşayan Abdulsamet Yayaşit, babasının özel hayatına karıştığını iddia ederek kavgaya tutuştu. Gözü dönen saldırgan evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit (60) ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mucahit Yayaşit’i 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Zaim Akınoğlu ise çalışmaları olay yerinde yakından takip etti. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi.
Öte yandan, garsonluk yapan saldırganın 6 önce ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu ve 2 aydır da çalışmadığı ortaya çıktı.
İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen saldırganın, “Babam özel hayatıma çok karışıyordu. 2 aydır işsizim ve karımdan ayrıldım” dediği öğrenildi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kılıç’tan Gazi'lik unvanı mesajıÖnceki Haber

Kılıç’tan Gazi'lik unvanı mesajı

NTB Başkanları Gaziantep'e Gazilik Unvanı Verilişinin Yıl Dönümünü KutladıSonraki Haber

NTB Başkanları Gaziantep'e Gazilik Unvan...

Yorum Yazın

Gaziantep'te altın kemer Mustafa Taş'ın
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Almacıoğlu, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
Sel Tehlikesi Nizip’te Panik Yarattı: Ekipler Zamanla Yarıştı
CHP Şehitkamil’de ‘Emrah Sezer’ dönemi!  
Gaziantep'te 34 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Gaziantep'te 27 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te Yıldırım Dehşeti: Klima Alev Aldı
Nizip’te Hava Şaşırttı: Güneşli Başlayan Gün Dolu Yağışıyla Son Buldu
MHP Gaziantep’te Kılıç’tan görkemli başlangıç
Gaziantep'i dolu vurdu: Sokaklar beyaza büründü 
Ünal Akdoğan’a Yavuzeli’nden Güçlü Destek
Vahşet: Anne 2 aylık bebeğini öldürdü
Başkan Fatma Şahin ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ile Sahada Vatandaşla Buluştu
Gaziantep’te Toplu Taşımaya Zam: Yeni Tarife 1 Mayıs’ta
Gaziantep'te trafik kazası: Aynı kazada 3. Ölüm
Gaziantep’te bıçaklı olay: Sosyal medya fenomeni 'Cin Ali'yi öldüren kızı tutuklandı
CHP'lilerin sırt döndüğü çocuklar er meydanına çıktı
Başkan Şahin, çalışmaları yerinde inceledi
Genç diş hekimleri Gaziantep’te buluştu 
Gaziantep'te yine kaza: Tünel çıkışı kana bulandı