KAMİAD’da Güven Tazelendi: Ali Adıgüzel Yeniden Genel Başkan seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAMİAD’da Güven Tazelendi: Ali Adıgüzel Yeniden Genel Başkan seçildi
Abone ol
Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD), 2. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Türkiye’nin farklı illerinden üyeler, sektör temsilcileri ve davetlilerin katıldığı genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Genel kurulda konuşan KAMİAD Kurucu Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitlerinin yıllardır dağınık bir yapı içerisinde mücadele ettiğini belirterek, bugün KAMİAD çatısı altında güçlü bir birlik oluşturduklarını ifade etti. Derneğin yalnızca bir meslek örgütü değil, aynı zamanda sektörün sorunlarını kamu kurumlarına taşıyan etkili bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini söyledi.

Adıgüzel konuşmasında; ek fiyat farkı, süre uzatımı, tasfiye hakkı, sicil affı, hak ediş süreçleri ve mevzuatsal sorunlar başta olmak üzere sektörün temel problemlerini Kamu İhale Kurumu, TBMM, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ilgili kurumlar nezdinde gündeme taşıdıklarını vurguladı.

KAMİAD’ın yalnızca masa başında değil, sahada da aktif rol aldığını belirten Adıgüzel, 6 Şubat depremleri sonrasında Hatay’da yürütülen hasar tespit çalışmalarına 30 kişilik teknik ekiple destek verdiklerini hatırlatarak, “Bizler sadece yüklenici değil; devletinin yanında görev yapan isimsiz kahramanlarız.” dedi.

Genel kurulda yeni dönem projeleri de kamuoyuyla paylaşıldı. Şubeleşme çalışmaları, dijital üyelik sistemi, KAMİAD mobil uygulaması, ihale takip ve analiz platformu, hukuki danışmanlık ve tahkim merkezi, üniversite iş birlikleri ile ortak satın alma modellerinin yeni dönemin öncelikli hedefleri arasında yer aldığı açıklandı.

Yapılan seçim sonucunda KAMİAD Kurucu Genel Başkanı Ali Adıgüzel, üyelerin güçlü desteğiyle yeniden genel başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

2. Olağan Genel Kurulu sonrası belirlenen asil yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Ali Adıgüzel, Ali Kürşad Bozbaş, Baki Tokdaş, Ekrem İbili, H. Görkem Aktan, Hatice Keskin, İhsan Günergök, Mehmet Şahin Güneş, Müjgan Bozyel, Ömer Faruk Korkmaz, Süleyman Seydaoğlu, Yasin Bilmişoğlu, Yaşar Asiltürk, Yunus İçen ve Yunus Özkılıç.

Genel kurul sonunda yapılan açıklamada, KAMİAD’ın yeni dönemde de kamu müteahhitlerinin hak ve menfaatlerini korumaya, sektörün sorunlarına çözüm üretmeye ve Türkiye’nin kalkınma hedeflerine katkı sunmaya kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mühendislikte "Global" Vizyon: 2. Proje Arastası Başlıyor!Önceki Haber

Mühendislikte "Global" Vizyon: 2. Proje...

Şehitkamil’den bir taziye evi dahaSonraki Haber

Şehitkamil’den bir taziye evi daha

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi