
Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mesut İşsever, son günlerde artan terör olaylarının birer oyun olduğunu ve Türk milletinin bu oyuna düşmeyeceğini söyledi. İşsever, PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıları kınayarak Türk halkına başsağlığı diledi.
Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mesut İşsever, son günlerde artan terör olaylarının birer oyun olduğunu ve Türk milletinin bu oyuna düşmeyeceğini söyledi. İşsever, PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıları kınayarak Türk halkına başsağlığı diledi.
Bu kalleş terörü yapan hainleri, destekleyenleri, terör üzerinden beslenen iç ve dış mihrakları, terörden medet umanları nefretle kınadıklarını da ifade eden Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, “Büyük bir medeniyet, asalet ve kararlılık timsali halkımızın bu sinsi oyuna gelmeyeceğine, sağduyu ve azminden hiçbir şey kaybetmeden, her karış toprağı şehit kanı ile sulanmış bu vatan mukaddesatı üzerinde birlik ve kardeşlik duygusu ile bu karanlık günlerden kurtulacağına olan inancımı yineliyor” dedi.
Şehit haberlerinin son derece üzücü olduğunu da kaydeden Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, “Her gün yaşanan terör olayları sabrımızı zorluyor ancak dikkatli olalım, oyunlara gelmeyelim” şeklinde açıklamada bulundu. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen çevrelerin tehlikeli oyunlar oynadığını da öne süren Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı. Mesut İşsever, “Terör olaylarının bir oyun ve tuzak olduğunu belirten (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, yapılan saldırılarla vatandaşları sokağa dökmeye çalışıyorlar. Bu sorunu birlik ve beraberlik içinde atlatmak gerek. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. 3-5 çapulcuya pabuç bırakacak bir devlet asla değildir. Hainler cezasını elbette bulacaktır. Ülkeyi karıştırmaya çalışan hainlere, bölücülere verilecek olan en iyi cevap Türk bayrağıdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun Allah sabırlar versin" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın