İntiharlar şehri Gaziantep! İntiharların ardı arkası kesilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İntiharlar şehri Gaziantep! İntiharların ardı arkası kesilmiyor
Abone ol
Gaziantep'te son aylarda intihar vakaları hızla artıyor. Bir hafta önce bir vatandaş AVM’nin terasından atlayarak yaşamına son vermişti. Geçtiğimiz gün balkondan atlayarak intihar eden kadının ardından son olarak dün bir vatandaş daha kendini asarak intihar etti. Kentte intiharların önüne ise bir türlü geçilemiyor..

GAZİANTEP'TE ŞOK İNTİHAR! AVM'NİN TERASINDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan lüks AVM'de bulunan bir mağazada çalıştığı iddia edilen 22 yaşındaki Ali A. isimli genç teras katından kendini beton zemine atarak yaşamına son vermek istedi. Hangi sebeple neden intihar ettiği araştırılıyor."

Yaklaşık bir ay önce yine bir kişinin Osmangazi mahallesinde bulunan dört katlı bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak, intihar etmişti. İkinci intiharın ardından AVM'de güvenlik zafiyeti mi var sorusunu akla getirdi. Vatandaşlar "elinin kolunu sallayan alış veriş merkezinin terasına intihar etmek için nasıl çıkıyor! güvenlk konusunda zafiyet mi var" dediler.
www.memohaber.com haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre, intihar olayı saat 13.00'da meydana geldi. Çalıştığı mağazanın bulunduğu AVM'nin teras katına çıkarak kendini boşluğa bırakarak yaşamına son vermek isteyen 22 yaşındaki Ali A.'ün beton zemine çakılmasının ardından olay yerine gelen 112 Acil sağlık sekipleri ağır yaralanan şahsa olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisine sevk ettiler. Burda yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.
İntihar olayı ile  ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

GAZİANTEP'TE İNTİHARLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Gaziantep'te 27 yaşındaki bir genç kendisini iple tavana astı. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamadı. Yaşanan bu son olayla birlikte kentte intihar vakalarındaki artış dikkat çekti. 

Olay, Şahinbey ilçesi Yazıcık Mahallesi'nde sabah erken saatlerde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki bir Erken A. isimli şahıs, kendisini iple tavana astı. Ağır yaralı olarak ipten indirilen Erkan A., kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 
  Kentte intihar vakalarındaki artış dikkat çekiyor
  Yaşanan bu son olayla birlikte kentte iki günde iki intihar vakası yaşanırken, son dönemde intihar vakalarındaki artış dikkat çekici bir hal almaya başladı.
 
  İntihar vakaları endişe oluşturuyor 
 Dün 57 yaşındaki bir kadının intihar etmesinin ardından bugün de 27 yaşındaki bir adamın intihar etmesi kafalarda soru işaretleri oluştururken, kentte intihar vakalarının artması toplumda endişe oluşturmaya başladı.
GAZİANTEP'TE 4. KATTAN ATLAYARAK YAŞAMINA SON VERDİ
Gaziantep'te intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. 57 yaşındaki bir kadın kendini 4. Kattan atarak canına kıydı.

 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi Milliegemenlik bulvarı Elif apartmanında meydana gelen intihar olayında 4. kattan kendini boşluğa bırakan 57 yaşındaki Sevgi G. isimli bir bayan feci şekilde can verdi.

İntihar olayı bu akşam 18:00 sularında meydana geldi. Milli Egemenlik bulvarı üzerinde bulunan Elif apartmanı 4. katından kendini beton zemine bırakarak yaşamına son veren Sevgi G. isimli bayanın ağır yaralı olduğunu gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdiler. Yapılan sağlık kontrolünün ardından hayatını kaybeden bayanın niçin intihar ettiği araştırılırken. Olay yerine gelen  nöbetçi savcının yaptığı incelemeler sonrası otopsi yapılmak üzere cenazenin Adli Tıp Kurumuna kaldırılacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

 
 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO Okulları’nın okçuluk başarısıÖnceki Haber

SANKO Okulları’nın okçuluk başarısı

Eğitim alanında 4 protokol birden imzalandıSonraki Haber

Eğitim alanında 4 protokol birden imzala...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi