İlan sayfalarında TOGG hareketliliği!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlan sayfalarında TOGG hareketliliği!
Abone ol
Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla TOGG’un Gemlik tesisinin açılışı gerçekleşirken, ilk seri üretim aracı banttan inmişti. Milyonlarca vatandaş TOGG’un mart ayında piyasaya çıkışını beklerken, şimdiden ilan sitelerinde hareketlilik başladı. İşte detaylar...

Cumhuriyetin 99.’uncu yıl dönümünde Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu’nun (TOGG) Bursa Gemlik’teki fabrikasının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. İlk otomobil seri üretim bandından inerken, mart ayına kadar burada üretilecek olan araçlar teste gidecek.

VATANDAŞLAR MART AYINI BEKLİYOR
Çeşitli testleri geçmesinin ardından TOGG 2023 yılının mart ayında satışa sunulacak. İlk etapta şubat ayında ön talep toplanacak. TOGG’un satışı bayi üzerinden değil direkt olarak temas noktaları üzerinden gerçekleşecek. İlk temas noktası Zorlu Center’da yapılacakken, ön sipariş başlayana kadar 7 bölgede 20 temas noktası kurulacak.

VATANDAŞLAR ŞİMDİDEN ARAÇLARINI SATIYOR
TOGG’un mart ayında piyasaya gireceği düşünüldüğünde daha aylar öncesinden pek çok vatandaşın aracını satışa çıkardığı gözleniyor.

İlan sitelerinde vatandaşların ‘TOGG alacağım için aracımı satıyorum’ diyerek ilan verdikleri ve bu tip ilanların sayısının arttığı görülüyor.

TOGG C-SUV’A 6 FARKLI RENK SEÇENEĞİ
TOGG dün yaptığı paylaşımla 2023’ün ilk çeyreğinde satışa sunacağı C-SUV modelinin renklerini paylaştı. Açıklamada, C-SUV’un 6 farklı renk seçeneğine sahip olacağı ve bu renklerin isimlerini Türkiye’nin güzelliklerinden aldığı belirtildi. İsimler ise Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale şeklinde sıralandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz’i temsilen TOGG’un yeşil renginin de olmasını istedi.

'HATCHBACK'TEN VAZGEÇİLDİ
TOGG’un ilk üretim planı, C-SUV’un ardından 2025 yılında yine C segmentindeki tamamen elektrikli Sedan modelin satışa sunulması, bu modeli de sırasıyla C-Hatchback, B-SUV ve C-MPV modellerinin takip etmesiydi. Ancak, dün gerçekleşen toplantıda Togg CEO’su Karakaş, Hatchback modelden vazgeçtiklerini söyledi.

Karakaş, bunun yerine ‘C-XCOUPE’ gövde tipli bir modelin geleceğini belirtti. Karakaş, değişikliğin sebebini, “Çünkü günümüzde Cross-Coupe diye tabir ettiğimiz, daha dinamik, daha heyecanlı ve hedef kitlemizin de beğenisini daha fazla kazanacak bir Cross-Coupe hazırlayacağız” sözleriyle açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sportif Etkinliklerle KutlandıÖnceki Haber

Şahinbey’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı S...

Gaziantep'te PTT'de Silahlı soygun: Polis bölgeyi ablukaya aldı!Sonraki Haber

Gaziantep'te PTT'de Silahlı soygun: Poli...

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti