İl Başkanı Fedaioğlu’ndan 12 Eylül Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Başkanı Fedaioğlu’ndan 12 Eylül Mesajı
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, 12 Eylül 1980 darbesinin 45’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Fedaioğlu mesajında, “12 Eylül, milletimizin hafızasında derin yaralar açan, demokrasiye vurulmuş kara bir darbe ve milli iradeye yapılmış alçak bir saldırıdır. Darbeler, insanlık suçudur ve asla meşru görülemez” ifadelerini kullandı.

Başkan Fedaioğlu mesajında, “Aradan geçen 45 yıla rağmen, 12 Eylül’ün acı izleri hafızamızdadır. Milletimizin özgür iradesi yok sayılmış, hukuk askıya alınmış, binlerce insanımız mağdur edilmiştir. O gün yaşanan zulümler, işkenceler ve haksız yargılamalar, ülkemizin demokratik gelişimini yıllarca geriye götürmüştür. Ancak milletimiz, demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmemiş, iradesine sahip çıkarak bugünlere ulaşmıştır” ifadelerine yer verdi.

“MİLLET İRADESİNİN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ TANIMADIK”

Fedaioğlu, “AK Parti olarak bizim en büyük şiarımız, milli iradeyi korumak ve demokrasiyi güçlendirmektir. Milletin iradesinin üstünde hiçbir gücü kabul etmedik, etmeyeceğiz. Geçmişte yaşanan karanlık günlerden ders çıkararak, ülkemizi daha ileriye taşımak için mücadele ediyoruz. 12 Eylül mağdurlarını ve hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyor, bir daha böyle günlerin yaşanmaması için daima güçlü ve kararlı duracağımızı vurgulamak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; 27 Mayıs’tan 15 Temmuz’a kadar yaşadığımız tüm darbe teşebbüsleri, unutturmadıkça ve ders aldıkça bir daha tekrarlanmayacaktır. Türkiye Yüzyılı; sadece kalkınmanın, gelişmenin değil, demokrasinin de yüzyılı olacaktır. Bu millet, bir daha asla darbe utancını yaşamayacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep OSB’de korkutan yangın!Önceki Haber

Gaziantep OSB’de korkutan yangın!

Kadınların Eseri, Şehitkamil’de Görücüye ÇıkıyorSonraki Haber

Kadınların Eseri, Şehitkamil’de Görücüye...

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi