İYİ Parti il Başkanı Karakuş: Açıklamadığımız aday bizim değil

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti il Başkanı Karakuş: Açıklamadığımız aday bizim değil
Abone ol
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Millet İttifakı için Gaziantep Büyükşehir Adayı ismi telafuz edilenler için " Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın deklare etmediği hiç bir aday partimizin adayı değildir" dedi.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş "Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın deklare etmediği hiç bir aday partimizin adayı değildir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00'de bir araya geldi. Akşener başkanlığındaki İYİ Parti heyetinde Cihan Paçacı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yer aldı. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kağan Salıcı ve Seyit Torun aşağıda karşıladı. Görüşme öncesi CHP ve İYİ Parti'nin uzlaşıya vardığı öğrenildi. Gelen ilk bilgilere göre Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Aydın, Muğla, Tekirdağ, İzmir, Eskişehir'de CHP adayı desteklenecek. Balıkesir, Denizli, Manisa, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Sakarya ve Gaziantep ise İYİ Parti'de olacak. İki lider görüşme sonrası açıklama yaptı.

Genel Başkanların görüşmeleri sonrasında sosyal medyada adaylar konusunda bir sürü isimler konusunda spekülasyonlar  olduğunu belirten İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş Memohaber'e özel açıklama yaptı. Karakuş açıklamasında; "Genel merkezimizin ve İl Başkanlığımızın deklara etmediği, açıklama yapmadığı adaylar partimizi bağlamıyor. Hiç bir aday partimizin adayı değildir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Flaş. Flaş. Flaş.Millet İttifakında Gaziantep İYİ Parti'ye bırakıldıÖnceki Haber

Flaş. Flaş. Flaş.Millet İttifakında Gazi...

İYİ Parti Gaziantep il Başkanı Karakuş'dan Arpacıoğlu yalanlamasıSonraki Haber

İYİ Parti Gaziantep il Başkanı Karakuş'd...

Yorum Yazın

Gaziantep’te CHP Ön Seçimde Seçmenlere Oy Pusulası Yetmedi!
Şehitkamil tesislerinde ziyaretçi rekoru
Kırmızı siyahlılar, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi
Şahinbey Ampute’den Farklı Galibiyet 9-0
ALG Spor’dan Gol Yağmuru! Çekmeköy Bilgidoğa’yı 7-1 Mağlup Etti
Milletvekili Bakbak, Kız Öğrenci Yurdunda Öğrencilerle Sahur Yaptı
Güneydoğu’nun 2 aylık hububat ihracatı 588,1 milyon dolar
Gaziantep'te acı olay! Oy kullanırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
SANKO Sanat Galerisi’nde "Sessiz Tanıklar" temalı resim sergisi
Şahinbey Belediyesi'nden 100 bin kişiye yemek hizmeti
İBB'deki yolsuzluk ve terör soruşturması! Ekrem İmamoğlu tutuklandı
SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı Türkiye Finallerinde
İftarda zehirlendiler! Gaziantep'te 9 kişilik aile hastanelik oldu 
Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıöver: Görev bize düşüyor!
Yetim Çocuklar İçin Ramazan Coşkusu: Bir sofra kurduk, bin gönül kazandık!
Gaziantep'te 4,2 milyon TL değerinde kaçak tütün ve sigara ele geçirildi: 38 gözaltı
Gaziantep Büyükşehir, 330 bin metrekare alanı ağaçlandırdı
Gaziantep Şehir Tiyatrosu Totem Felsefesi Oyunu’nun prömiyerini yaptı
AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları’ndan Anlamlı Etkinlik
Murat Üzümcü Güven Tazeledi!