Hasta ve hasta yakınları park sorununa isyan etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasta ve hasta yakınları park sorununa isyan etti
Abone ol
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi çevresinde yaşanan park sorunu hasta ve hasta yakınlarını bezdirdi. Yaşanan soruna çözüm isteyen vatandaşlar, www.memohaber.com'a konuşarak ilgili kurumlara çağrıda bulundu. 

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile çevresinde yaşanan oto park sorunu vatandaşları çileden çıkardı. Şifa bulmak için Gaziantep'in her yeri ile Türkiye'nin pek çok noktasından hastaneye gelen vatandaşlar, araç park yeri konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyor. 


Parkomat yerine çok katlı otopark talebi 
Yaşadıkları oto park sıkıntılarına isyan eden vatandaşlar, yol kenarına yapılan parklardan alınan parkomata için büyükşehir belediyesine de tepki gösterdi. Vatandaşlar, parkomat yerine bölgeye çok katlı otopark yapılmasının daha uygun olacağını ifade etti. 


Vatandaşlar yaşanan sorunları www.memohaber.com'a anlattı 
Yaşadıkları problemleri www.memohaber.com'a anlatan vatandaşlar, "Yol kenarında arabaların park ettiği ücret alınan yer Büyükşehir Belediyesi'ne ait. Bunun yerine Şehitkamil Belediyesi'nin yaptığı gibi çok katlı otopark yapılmalıdır. Bazı durumlarda yola büyük araç girince yol tamamen tıkanıyor. Çünkü yol 2 gidiş 2 geliş 4 şeritten oluşuyor. 2 taraflı park yapılınca yol tek şeride düşüp eğimli bir şekilde daralarak tıkanıklık oluşuyor. Ayrıca bu durum kazalara da zemin hazırlıyor" dedi. 


Park ve trafik çilesi acil hasta taşıyan ambulansları da geciktiriyor 
Bir başka vatandaş ise yaşanan sorun nedeniyle acil hasta getiren ambulansların çok ciddi gecikmeler yaşadığını vurgulayarak, "Bir diğer sorun da bu sıkıntıların ambulans geçişlerini de aksatmasıdır. Saniyelerin bile önemli olduğu ambulans içindeki hasta dakikalarca beklemek zorunda kalıyor. Yolun bir an önce düzenlenerek trafiğin rahat geçilir hale getirilmesi şart" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suudi Prensesi depremzedelerle bir araya geldiÖnceki Haber

Suudi Prensesi depremzedelerle bir araya...

Fode Koita Gaziantep FK'da!Sonraki Haber

Fode Koita Gaziantep FK'da!

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi