Gürban’dan Suriye olaylarına ilişkin açıklama 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürban’dan Suriye olaylarına ilişkin açıklama 
Abone ol
İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, dün Kayseri’deki cinsel istismar olaylarına ilişkin meydana gelen Suriyelilere yönelik gerilimle alakalı açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya hesabından, Suriyelilerin geri gönderilmesi ile alakalı İsrail yerleşmeden, sığınmacıların geri gönderilmesi gerektiğini kaydetti. 
BOP, projesini yıkmak için Suriyelilerin vatanlarına geri gönderilmesi gerektiğini ifade eden Gürban,’’Bugün Suriyeliler kalsın diyenler,Suriye’de boşaltılan alanlara  önce kukla bir Kürdistan kurulması ardından da Büyük İsrail projesi ile katil İsrail’in bölgeye yerleşmesine ve Türkiye topraklarına göz dikmesine “evet” diyenlerdir. Belki farkında değilsiniz ama yaptığınız buna geliyor.Gazzelilerin Gazze’de kalması ne kadar önemli ise,Suriyelilerin de Suriye’de kalması o kadar önemlidir. Gazze de ki halk,İsrail tarafından savaş zoruyla,baskıyla,soykırımla göç etmeye zorlanmıştır. Aynı şey İsrail ve ABD eliyle İşid masallarıyla Suriye’de yapılarak bölge boşaltılmıştı. Öngörüsüz Akp hükümeti, Rusya Suriye’ye müdahale etmese israil ve ABD’nin bu planında ortak hareket ediyordu. Büyük İsrail projesini (BOP) yıkmak için Suriyeli sığınmacılar derhal Suriye’ye gönderilmelidir. Suriye’de İşid kurup bunun bahanesiyle boşalttıkları alanlara İsrail yerleşecek,İsrail yerleşmeden önce biz bu sığınmacıları kendi vatanlarına geri göndermeliyiz’’ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep FK'da kimlerin sözleşmesi bitti?Önceki Haber

Gaziantep FK'da kimlerin sözleşmesi bitt...

CHP Milletvekili Meriç Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Dikkat ÇektiSonraki Haber

CHP Milletvekili Meriç Staj ve Çıraklık...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı