Güneydoğu’nun en modern pastanesi: Fıstık Ağacı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneydoğu’nun en modern pastanesi: Fıstık Ağacı
Abone ol
Sektörde çeyrek asrı geride bırakan Mehmet Suveren ve kardeşleri tarafından kurulan Fıstık Ağacı, 2 şubede 90 çalışanla Gazianteplilere modern ve hijyenik bir tesiste yaş-kuru pasta, baklava, farklı yemek üretimiyle hizmet veriyor. 

Gaziantep’te 11 yıl önce 20 metrekarelik imalat ve 100 metrekarelik alanıyla hizmete başlayan Fıstık Ağacı markası, bin metrekare üretim alanı ve 1500 metrekare hizmeti alanıyla Gaziantep’in en büyük ve en modern pastanesi olarak hizmet veriyor. 

Pastacılık olarak başladıkları üretimde artık sadece yaş ve kuru pastanın yanı sıra şerbetli tatlılar ile yerel ve dünya mutfağının seçkin tatlarını geniş bir yelpazede misafirlerine sunan Fıstık Ağacı, damak çatlatan lezzetleri teknoloji ve yapay zekanın da desteğiyle hijyenik koşullarda üreterek servis ediyor. 

Sektördeki deneyimlerinin 26 yılı geride bıraktığını söyleyen Fıstık Ağacı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Suveren, “İlk olarak 2000 Yılında Kıbrıs’ta henüz 12 yaşında iken başlamış olduğum mesleğime, memleketim olan Gaziantep’e gelerek 2014 yılında kurmuş olduğum Fıstık Ağacı markası ile taçlandırmış bulunmaktayım.

Fıstık Ağacı markamız, şehrimizin bir markasıdır. Bu markayı sektörel yönde değerlendirme fikri ilk bizi çok heyecanlandırmıştı. Bu fikir beraber olduğum kardeşim Abdullah ve benim çok ciddi düşünerek tasarladığımız bir fikirdir. Ben genel üretim ve yönetim, Abdullah imalat üretim yönetim, Enes satış yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi. 

KOCA BİR AİLE GİBİ 

Fıstık Ağacı Pastanesi’nin 2014 yılında 20 metrekare imalat ve 100 metrekare satış bölümünden oluşan ve hiç personeli olmayan sadece üç kişinin başlayıp çalıştığı bir kuruluş olarak hizmet vermeye başladığını belirten Suveren, “Fıstık Ağacı kuruluşu altında çok yoğun çalışmalar ve mücadeleler vardır. Bu mücadelelerin neticesinde şu anda 2 Şubesi ve 90 çalışanı olan bin metre kare imalatı olan kocaman bir aile firması haline gelmiştir” diye konuştu. 

YEREL VE DÜNYA MUTFAĞI BİR ARADA 

Firmada 300’ü aşkın çeşitten oluşan ürünler yapıldığını belirten Suveren, “Yaş pasta çeşitleri, adet pasta çeşitleri, Özel Doğum Günü pastaları, özel şeker hamurlu figürlü pastalar, çikolata çeşitleri, kurabiye, kuru pasta, börek ve poğaça çeşitleri, sütlü tatlı, mini atıştırmalık ürünler, restoran bölümünde Serpme Kahvaltı ve diğer kahvaltı çeşitleri, Alakart mutfak yemek çeşitleri gibi daha sayamadığım birçok ürünü üreten ve müşterilerine sunan bir firmayız” dedi. 

KUSURSUZ HİZMET, EŞSİZ LEZZET 

Geleneksel tatları modern dokunuşlarla birleştirerek misafirlerine her zaman taze, kaliteli ve güvenilir ürünler sunduklarını belirten Suveren, “Üretimin her aşamasında doğallık ve hijyeni ön planda tutarak lezzetli ve unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefliyoruz. Güler yüzlü hizmet anlayışımızla müşterilerimizin hayatına tatlı bir mutluluk katmak için çalışıyoruz.

Fıstık Ağacı Pastanesi olarak vizyonumuz, kaliteli ve lezzette bölgenin en güvenilen ve tercih edilen markası olmak, yenilikçi ürünlerimiz ve kusursuz hizmet anlayışımızla pastacılık sektöründe örnek gösterilen bir işletmeye dönüşmektir.

Ustalığımız ve tecrübemizden aldığımız güçle geleceğe ve öncelikle şehrimize sonra ülkemize ve toplumumuza değer katan sündürülebilir ve büyüyen bir markayız. Bu anlayışla hedeflediğimiz ilerleme ilkesi ışığında durmadan ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI 

5 katlı işletmenin 2 katının üretim alanı olarak hizmet verdiğini, giriş katının da pastane ve bahçe olarak çalıştığını belirten Suveren, birinci katta toplantı ve özel davet salonu, ikinci katın ise idari alan ve çocuk etkinlik alanı olarak hizmet verdiğini kaydetti.

Suveren, “Çocuk etkinlik alanımız oyun ablaları eşliğinde çocuklara eğitici oyunlar ile hizmet vermektedir misafirlerimiz keyifle sohbetlerini ederken, oyun ablaları minik misafirlerimize hem eğlenceli hem de güvenli bir şekilde hizmet sunmaktadır” dedi. 

YENİ YATIRIMLAR PLANLANIYOR

Fıstık Ağacı markasının daha da büyümesi için farklı düşünceleri ve yatırımlarının olduğunu vurgulayan Suveren, “Bunlarla alakalı çalışmalarımız ve düşüncelerimiz davam etmektedir.

Zaman zaman farklı sektörlerle ilgili düşüncelerimiz oluyor. Kısmet olursa şehrimize katacağımız her çalışma ve yatırım bizleri daha da onurlandırıp gururlandıracaktır” diye konuştu. 

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Şahinbey'de sosyal sorumluluk etkinliği Önceki Haber

Şahinbey'de sosyal sorumluluk etkinliği 

Gaziantep İyilik Hareketi Derneği, örnek olmaya devam ediyorSonraki Haber

Gaziantep İyilik Hareketi Derneği, örnek...

Yorum Yazın

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Almacıoğlu, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
Sel Tehlikesi Nizip’te Panik Yarattı: Ekipler Zamanla Yarıştı
CHP Şehitkamil’de ‘Emrah Sezer’ dönemi!  
Gaziantep'te 34 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Gaziantep'te 27 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te Yıldırım Dehşeti: Klima Alev Aldı
Nizip’te Hava Şaşırttı: Güneşli Başlayan Gün Dolu Yağışıyla Son Buldu
MHP Gaziantep’te Kılıç’tan görkemli başlangıç
Gaziantep'i dolu vurdu: Sokaklar beyaza büründü 
Ünal Akdoğan’a Yavuzeli’nden Güçlü Destek
Vahşet: Anne 2 aylık bebeğini öldürdü
Başkan Fatma Şahin ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ile Sahada Vatandaşla Buluştu
Gaziantep’te Toplu Taşımaya Zam: Yeni Tarife 1 Mayıs’ta
Gaziantep'te trafik kazası: Aynı kazada 3. Ölüm
Gaziantep’te bıçaklı olay: Sosyal medya fenomeni 'Cin Ali'yi öldüren kızı tutuklandı
CHP'lilerin sırt döndüğü çocuklar er meydanına çıktı
Başkan Şahin, çalışmaları yerinde inceledi
Genç diş hekimleri Gaziantep’te buluştu 
Gaziantep'te yine kaza: Tünel çıkışı kana bulandı 
Eyüpspor: 3 Gaziantep FK: 0! Rădoi ile İlk Maç Hüsran: Gaziantep FK Dağıldı