Gaziantep’te Rekor Nikah ve Tarihi Kına!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep’te Rekor Nikah ve Tarihi Kına!
Abone ol
Gaziantep, tarihine not düşecek bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Sn. İsmail Güler’in oğlu İbrahim Güler ile, şehrin köklü ailelerinden Dilek ve Sami Özger’in kızı Fatma Nur Özger’in düğün merasimi; rekorlarla, ilklerle ve unutulmaz anlarla dolu bir geceye dönüştü.

Cuma akşamı gerçekleştirilen kına gecesinde, Gaziantep’in siyasi ve sosyal hayatında bir ilk yaşandı: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin, gelin Fatma Nur Özger’in kınasını yaktı.

Bu özel an, davetliler tarafından uzun süre alkışlanırken, şehrin sosyal tarihinde de ilk kez bir belediye başkanının kına yakması olarak kayıtlara geçti.

Düğün töreni ise adeta bir protokol buluşmasına sahne oldu. Gaziantep iş ve siyaset dünyasının önde gelen pek çok isminin katıldığı törende, tam 52 kişi nikaha şahitlik ederek Gaziantep’te bugüne kadar gerçekleştirilen en yüksek şahit katılımlı nikah olarak rekor kırıldı.

Nikahı, Şahinbey Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tahmazoğlu kıyarken, salonda birlik ve beraberlik ruhu adeta elle tutulur bir atmosfer oluşturdu. 52 kişinin nikah şahitliği yaptığı bu özel gecede, şehrin siyasi, sosyal ve iş dünyasının en güçlü temsilcileri aynı çatı altında buluştu.

Protokol yoğunluğu göz kamaştırdı.

Törene; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Sn. Fatih Muhaddis Fedaioğlu, AK Parti Milletvekilleri Sn. Mehmet Eyup Özkeçeci, Sn. Mesut Bozatlı, Sn. Bünyamin Bozgeyik, Sn. İrfan Çelikaslan, Şahinbey Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. Umut Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Sn. Bekir Öztekin, Yavuzeli Belediye Başkanı Sn. Mehmet Kaya, Araban Belediye Başkanı Sn. Mehmet Özdemir, MHP Gaziantep İl Başkanı Sn. Mustafa Bozgeyik, YRP İl Başkanı Sn. Sedat Yıldız, Deva Partisi İl Başkanı Sn. Ekrem Kurt, Hüda-Par İl Başkanı Sn. Faruk Göçer, Altunkaya Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mahsum Altunkaya, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Sn. Mehmet Tiryaki, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Sn. Yakup Karakuş, AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Sn. Ömer Faruk Güzelbey, GBB Başkan Vekilleri Sn. Halil Uğur, Sn. Mehmet Haz, Sn. Feray Yılmaz ve Sn. Abdulkadir Sökücü başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Bu anlamlı gecede; hem rekorlar kırıldı, hem ilkler yaşandı. Hem de Gaziantep’in kadim birlik ve beraberlik ruhu, bir kez daha en güçlü haliyle sahneye çıktı.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Melih Meriç Hasanoğlu Köyü’ndeÖnceki Haber

Milletvekili Melih Meriç Hasanoğlu Köyü’...

Gaziantep'te kaybolan otizmli Onurcan'ı arama çalışmaları sürüyorSonraki Haber

Gaziantep'te kaybolan otizmli Onurcan'ı...

Haber Yorumları

  • Derwish27-05-2025 10:09

    Bu zevatları bir garibanın da düğünü ya da kinsasinda görmek isteriz. Para nerede güç nerede bürokrasi orada

Yorum Yazın

Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil