Gaziantep'te husumetli ailelerin kavgasında yaralanan hamile kadın ve bebeği kurtarılamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te husumetli ailelerin kavgasında yaralanan hamile kadın ve bebeği kurtarılamadı
Abone ol
Gaziantep'in Nizip ilçesinde husumetli iki aile arasındaki silahlı kavgada yaralanan ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen 1 çocuk annesi Şahide Zurnacı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aynı olayda yaralanan ve durumu ağır olan 11 yaşındaki çocuğun yaralandıktan sonra kucaklanarak hastaneye yetiştirilmeye çalışıldığı yeni görüntüler ortaya çıktı.

Olay, dün öğle saatlerinde Nizip ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli iki aile arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taraflar birbirlerine silah, sopa, tekme ve tokatlarla saldırdı. Olay sırasında ateşlenen silahlardan çıkan kurşunların hedefi olan 11 yaşındaki E.N. ile 3 çocuk annesi Şahibe Zurnacı (27) ağır yaralandı. Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, daha sonrasında Gaziantep Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kavgada yaralanan hamile kadın ve bebeği kurtarılamadı
Husumetli iki aile arasındaki silahlı kavgada kurşunların hedefi olarak yaralanan ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen 1 çocuk annesi Şahide Zurnacı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak karnındaki bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kavga ve panik anları saniye saniye kamerada
Hamile kadının ölümü, 11 yaşındaki çocuğun da ağır yaralanmasıyla sonuçlanan husumetli aileler arasındaki silahlı meydan kavgası güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki tarafın da birbirine silah, sopa ve tekme-tokatla acımasız saldırma anları yer aldı. Görüntülerde yaşanan panik ve çevredeki vatandaşların, "Çocuk vuruldu, çocuk kafadan vuruldu, çabuk polisi arayın" söylemleri ise dikkat çekti. Olay sonrası polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

11 yaşındaki çocuğun yaralanma anları ve hastaneye yetiştirme çabası kamerada
Aynı olayda 11 yaşındaki E.N.'nin yaralanma ve yaralandıktan sonra kucaklanarak hastaneye yetiştirilmeye çalışıldığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, olay yerinde rast gele sıkılan silahlardan çıkan kurşunlardan birinin çocuğa isabet etme, çocuğun yere yığılma ve yaşanan panik anları da yer aldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Gaziantep'te 773 bin TL değerinde kaçak malzeme ele geçirildi: 9 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep'te 773 bin TL değerinde kaçak...

 GİBTÜ'de katmer yapımı atölyesiSonraki Haber

 GİBTÜ'de katmer yapımı atölyesi

Yorum Yazın

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü futbol takımı çeyrek finale yükseldi
GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi’nde Görev Değişikliği
Zirai Don Uyarısı: Gaziantep'te Çiftçilere Tedbir Çağrısı
Gaziantep'te 18 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Zaferin anısına fidan diktiler
HKÜ'de "Ramajam" heyecanı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari uyuşturucu taciri yakalandı
Şahinbeyli öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı
Doğan, iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
Gaziantep'te 62 adet sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te bayram öncesi fahiş fiyat denetimleri sürüyor
Uzm. Psikolog Elif Türkyiğit, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
Milletvekili Bakbak: Milletimizle gönül bağlarımızı pekiştiriyoruz
Akrabaların kavgasında kan aktı: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Erkek cinayeti: Kocasını tabancayla vurarak öldürdü!
Ramazan Ayı’nda çocuklar için Hacivat Karagöz Şenliği’ne yoğun ilgi
Medıcal Poınt Gaziantep Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Rıfat İnci, Narsizmi Anlatıyor
GAÜN Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nden Huzurevi Ziyareti
GİBTÜ’den Pulmoner Rehabilitasyon Haftasında Farkındalık Etkinliği
Gaziantep’te parkta korkunç infaz!