Gaziantep'te bıçaklı saldırı! Ölü ve yaralılar var...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gaziantep’te dur durak bilmeyen silahlı yaralama ve öldürme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Geceyi kana bulayan olayda kimlik kontrolü yapan çarşı ve mahalle bekçisini bıçakladıktan sonra silahla vurularak ağır yaralanan A.S. isimli saldırgan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 2 bekçinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi 100. Yıl Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 2 çarşı ve mahalle bekçisi, kimlik kontrolü yaptıkları A.S. isimli şüpheli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sırasında saldırgan şahıs da bekçiler tarafından silahla vurulurken, 1 bekçi ile saldırgan şahıs ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.S. isimli saldırgan şahıs, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

  Gaziantep Emniyet Müdürlüğü: "9 sabıka kaydı bulunan saldırgan hastanede öldü" 
  Konu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şehitkamil ilçemiz İncilipınar Mahallesinde 12.07.2023 tarihinde devriye görevi ifa eden 2 Çarşı ve Mahalle Bekçimize saldırarak yaralayan ve aralarında Kasten Yaralama, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Düşürme, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Tehdit ve Hakaret suçlarından 9 kez şüpheli olarak işlem yapıldığı anlaşılan A.S. isimli saldırgan, yaralanan personelimiz tarafından vurularak etkisiz hale getirilmiş, kaldırıldığı hastanede Eks olmuştur. Olayda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin tedavileri devam etmekte olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.
  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
SANKO Holding depremden etkilenen öğrencilere 5 bin adet tablet bağışladıÖnceki Haber

SANKO Holding depremden etkilenen öğrenc...

Kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktıSonraki Haber

Kan donduran cinayetin detayları ortaya...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı