Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Abone ol
Gaziantep'te jandarma ekiplerinde 2 ayrı iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 2 milyon 34 bin TL değerinde olan gümrük kaçağı akıllı telefon ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Şehitkamil ilçesinde H.E. ve M.A. isimli 2 farklı farklı şahsa ait işyerinde ve araca operasyon yaptı. Yürütülen titiz planlama ve fiziki teknik takip sonucu yapılan operasyon kapsamındaki aramalarda piyasa değeri 2 milyon 34 bin TL olan gümrük kaçağı 113 adet cep telefonu, ele geçirildi.
Operasyon sonucunda gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ile Teknik Direktör Selçuk İnan, basın mensuplarıyla iftar programına buluştuÖnceki Haber

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ile Te...

Devrilen tanker yolu trafiğe kapattıSonraki Haber

Devrilen tanker yolu trafiğe kapattı

Yorum Yazın