Gaziantep–Lefkoşa Uçuşu İptal Edildi, Yolcular Mağdur Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep–Lefkoşa Uçuşu İptal Edildi, Yolcular Mağdur Oldu
Abone ol
Gaziantep’ten Lefkoşa’ya yapılması planlanan uçuşta yolcular mağduriyet yaşadı. Pegasus Airlines’ın 27 Şubat 2026 tarihli PC1892 sefer sayılı uçuşunun olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi. Ancak yolcular, iptal bilgisinin gecikmeli iletilmesi ve sistemsel sorunlar nedeniyle işlem yapamadıklarını belirtiyor.

Saat 11.30’daki uçuş için havalimanında bekleyen yolcular, uçuş değişikliği yapmak istediklerinde sistemin işlem yapmaya izin vermediğini gördü. Müşteri hizmetlerinin ise “yetkili birimden e-posta bekleniyor” gerekçesiyle işlem yapılamayacağını söylediği öne sürüldü.

Tepki çeken nokta ise iptal SMS’inin saat 11.38’de, yani planlanan kalkış saatinden sonra yolculara ulaşması oldu. Yolcular, zamanında bilgilendirme yapılmadığını ve alternatif düzenlemelerin geciktiğini ifade ederek mağdur edildiklerini dile getirdi.

Gönderilen kısa mesajda uçuşun Gaziantep’teki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği, biletin ücretsiz açığa alınabileceği, değiştirilebileceği veya iade edilebileceği bilgisi yer aldı. Ancak yolcular, sistem üzerinden işlem yapamadıkları için bu haklarını anında kullanamadıklarını savunuyor.

Konuyla ilgili olarak yolcular, havayolu şirketinden resmi açıklama ve mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor. Şirketten ise henüz kamuoyuna yapılmış detaylı bir değerlendirme bulunmuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Güneyşehir Sakinlerinden Yetkililere Çağrı: Bu Çile Ne Zaman Bitecek?Önceki Haber

Güneyşehir Sakinlerinden Yetkililere Çağ...

Gaziantep'te motor kazası: 1 kişi yaralandı Sonraki Haber

Gaziantep'te motor kazası: 1 kişi yarala...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 17 Mart'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağmur duvarı yıktı
Sakal-I Şerif Kadir Gecesinde Şahinbey Millet Camii’nde
Gaziantep’te Silah Temizlerken Kendini Vurdu
Sendika Başkanı Mehmet Türkmen Cezaevine Gönderildi
Gaziantep'te jandarmadan kaçak akaryakıt operasyonu
Altunkaya: Savaş bölge ekonomisine büyük darbe vurdu
GİBTÜ Teknoloji Takımları Başkan Şahin’den Tam Not Aldı
GAÜN Hastanesi’nde Sağlıkta Şiddete Dikkat Çekildi
Gazeteciler, çocuklara bayram sevinci yaşattı
Şahinbey Ampute’den farklı galibiyet
Şahinbeyli öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı
Gaziantep’te Kaza Sonrası Kavga: 4 Kişi Yaralandı
Ak Parti Gaziantep, Geleneksel İftar Buluşmasında Teşkilat Rüzgârı Estirdi
Sendika başkanı gözaltında 
Gaziantep'te 16 Mart'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te mahalle çamur deyrasına döndü
Gaziantep’te Sağanak Alarmı! Sel Suları Caddeleri Bastı, Trafik Felç Oldu
Gaziantep'te ameliyathanede neşterli kavga! Görevden alındı
Gaziantep’te Fabrikada Korkunç Olay: İşçi Makineye Kapıldı