Gaziantep Valiliği'den yıkım uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Valiliği'den yıkım uyarısı
Abone ol
Gaziantep'te valilik kararıyla 15 gün süreyle 3 cadde trafiğe kapatıldı.

Gaziantep Valiliği, depremde ağır hasar alan bina yıkımı nedeniyle kentte önemli caddelerden birinin 15 gün boyunca trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Gaziantep Valiliği, depremde ağır hasar alan binaların yıkımı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Valilikten yapılan açıklamada Sarıgüllük Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki ağır hasarlı 2 binanın yıkımını yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında söz konusu yıkım nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için Fevzi Çakmak Bulvarı Kalyon Kavşağı ile Ömer Asım Aksoy Bulvarı kavşağının 26.07.2023 tarihinden itibaren 15 gün süreyle trafiğe kapatıldığı vurgulandı. Valilik söz konusu bulvarlara çıkan bazı sokak ve caddelerin de trafiğe kapalı olacağını belirtti.

İŞTE VALİLİK KARARI:

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Eski Bakan Karahan, memleketi Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Eski Bakan Karahan, memleketi Gaziantep'...

Hastanenin acil servisinde rastgele ateş etti: Yaralılar varSonraki Haber

Hastanenin acil servisinde rastgele ateş...

Yorum Yazın