Gaziantep dışından bir isim atanmasın çağrısı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep dışından bir isim atanmasın çağrısı 
Abone ol
Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç'ın Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanmasının ardından yerine atanacak isim merak edilmeye başlandı. Kılınç'tan boşalan koltuk için özellikle Gaziantep dışından pek çok adayın ismi geçerken, kent kamuoyu Şahinbey MEM için şehri bilen bir ismin atanmasını istiyor. 

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı. Erdal Kılınç'ın atanmasının ardından boş kalan Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü koltuğuna isim merak konusu olurken, www.memohaber.com'un edindiği kulis bilgilerine göre çok sayıda adayın göreve talip olduğu öğrenildi. 
 

Gaziantep dışından bir isim atanmasın çağrısı 
Yeni Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için ismi geçen adaylarının pek çoğunun Gaziantep dışından isimler olduğu belirtilirken, Gaziantep kamuoyu ise kenti bilen bir ismin atanmasını istiyor. Yeni atanacak müdürün kent dışından biri olması halinde alışma sürecinin uzun süreceği ve bu durumun da iş ve işleyişte aksamalara yol açacağı belirtildi. 

Gaziantep kamuoyu yetkililerden kenti bilen bir isim istiyor
www.memohaber.com aracılığıyla AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile kentin diğer yetkililerine sesini duyurmaya çalışan Gaziantep kamuoyu, Şahinbey Milli Eğitim Müdürlüğüne kenti ve kentteki işleyişi bilen bir ismin atanmasını istiyor. 

Mevcut başarılı yönetimle uyum içinde çalışacak isim beklentisi hakim 
Yeni atanacak müdürün özellikle yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile de uyumlu çalışabilecek bir isim olmasının da çok önemli olduğunu ifade eden Gaziantep kamuoyu, bu konuda hızlı bir şekilde doğru adımların atılmasının çok önemli olduğunu da vurguladı. Yeni atanacak müdürün özellikle şehir dışından bir isim olması halinde alışma sürecinin en az bir yıl süreceğini belirten kamuoyu, bu durumun eğitimde sancılı bir döneme yol açacağını söyleyerek doğru adımların atılması adına yetkililere çözüm çağrısı yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir'den Asfalt AçıklamasıÖnceki Haber

Büyükşehir'den Asfalt Açıklaması

Bakan Özhaseki Açıkladı: “Yerinde Dönüşüm’e 146 Bin 376 Başvuru Yapıldı”Sonraki Haber

Bakan Özhaseki Açıkladı: “Yerinde Dönüşü...

Haber Yorumları

  • Gokturk02-08-2023 18:10

    Liseler garibanların okuduğu niteliksiz liseler nitelikli liseler yks sıfır net cekiyor istifa eden bir müdür yok utanın 20 yıldır Antep’i Antepli olmayan ebs sendikalı müdürler fetocular 20 yıldır mahvetti feto gitti mgv menzil geldi yazık mahvetmeyin Antep’i

  • Gokturk02-08-2023 18:04

    Kim okursa olsun ama Antep’te 1000 tane feto ve kadrolu larin açtığı etütlere izin vermeyecek biri olsun Antep geçmişi feto olanlar olmasın ….şube müdürleri olmasın 2014 yılında sınavı kazananlar çoğu sendikada aynı sınıfa alınıp kazandılar diğer sınıf ltakiler kazanamadı kim bunlar belli ayrıca ilde şube müdürü olup Bankasya bireysel emekliliği olanlar var etüt acan şube müdürleri var alı küncülü ortaokulunda ortak vb etmen

Yorum Yazın

Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı